• 瀏覽: 5,676
  • 回覆: 27
台蛙雜種最喜歡拿日笨舉例

台灣見日本屎尿齊標

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-17 01:57 發表
馬來西亞24歲蔡姓女大生在台北士林區租屋處遭勒斃,馬來西亞網友以2年來3名馬國女子在台遇害身亡,怒PO文:「台灣治安究竟發生什麼事?」抨擊台灣台灣治安不好。

...
不了解台蛙人特性,佢哋就係連祖宗都忘了嘅賤人!

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-17 01:57 發表
馬來西亞24歲蔡姓女大生在台北士林區租屋處遭勒斃,馬來西亞網友以2年來3名馬國女子在台遇害身亡,怒PO文:「台灣治安究竟發生什麼事?」抨擊台灣台灣治安不好。

...
台灣跟屁西方,治安當然不好了。

蛙蛙除了被台獨份子全盤洗腦外, 連條命都賤過人! 在所謂民主治下原來是一文不值的!

照呢位法醫邏輯,
即係呢兩年係馬來西亞有300個外地女子被殺

有留意我幾年前講, 都講咗, 自從2008開始, 台仔被民主自由洗到個腦由文質彬彬變成凶殘成性, 又鹹濕, 根本就劣質, 
但仲有硬膠信黃人, 以為嗰度係樂土, 而家咪死得安樂囉. 

去升學, 真係想讀好書, 梗係去中國啦, 做乜去台灣省???

引用:

...
好100倍?呆蛙D地方官真係唔識計數,只係得把口😂🤣😂🤣

引用:

...
台灣好危險

馬拉好似有死刑 

條咩9館長, 有句都認同
死者冇人權........加害者就有人權.......多數話精神病就放 

「錯了啦!」台灣治安非常好,比馬國好一百倍,是她們不了解台灣人的習性

CLS

點解唔係治安當局出嚟回應,而係由一個小丑法醫急不及待跳出嚟吠?

作為法醫唔駛咁在意網民講既野,更唔駛回應。
網民講既野一向都亂講野架啦,唔駛負責任丫嘛…佢地以為…

比馬國好100倍?
若果係咁,點解連一個台妹係馬國被姦殺的新聞都冇出現嘅,應該要有300個台妹係馬國出事,先至證明到台灣真係比馬國好100倍呢!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]