• 瀏覽: 32,975
  • 回覆: 209
  • 追帖: 1
+5
提示: 違規內容已被屏蔽
香討老美顛狗出沒注意!

引用:
原帖由 samsam~ 於 2022-10-16 17:37 發表

你打甘大段字先得2毫子收入,真係揾食難 😊
呢啲石器時代文體我睇得多啦。
2019年連登大量帖講特朗普點樣將中國打到石器時代,共產黨好快死好快仆街云云,搞到啲曱甴上晒電,全部出嚟送頭。
美軍都承認個時神盾艦退役係大問題,未來會有幾年真空期,起碼要到30年代中期先可以完全解決,唔係你用芯片堆算力就可以搞掂。

中國驚你老美屎忽有牙咩

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-16 17:06 發表
標題嚇人,為美國佬吶喊助威,連登仔風格。
實際上中心上年已經出貨7納米,拜老頭點玩野最多咪倒退兩三年,什麼舊石器時代,只係黃絲嘅幻想。
實際上GPU特色係核心多但係只能作簡單指令。
超級電腦多數係用CPU,核心較少但係可以處理複雜計算。

而且中國早就有國產芯片製造的超級電腦。

好多盲毛以為乜嘢問題都可以透過芯片堆砌算力/AI去解決,事實上就係中國俄羅斯同埋北韓都有已服役高超音速導 ...
黃柒就係咁 最多咪拖慢啲發展 講到返去石器時代

所以美國/伽羅華永遠唔會明白點解大陸可以有5G/大空船上到太空

呢條友寫野仲黃過燈神若元

引用:
原帖由 iWork 於 2022-10-16 16:56 發表
點解中國仍然容許美狗用中國嘅稀土製造晶片,然後制裁返中國自己?大國就係咁嘅表現?

...
中國產品唔出口美國嘅話,美國就真係被打回石器時代啦。

先殺美國晶片股,再殺台代工廠!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-10-16 17:50 發表

中國產品唔出口美國嘅話,美國就真係被打回石器時代啦。
呢様真 猿人唔需要洗面察牙

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-16 17:06 發表
標題嚇人,為美國佬吶喊助威,連登仔風格。
實際上中心上年已經出貨7納米,拜老頭點玩野最多咪倒退兩三年,什麼舊石器時代,只係黃絲嘅幻想。
實際上GPU特色係核心多但係只能作簡單指令。
超級電腦多數係用CPU,核心較少但係可以處理複雜計算。

而且中國早就有國產芯片製造的超級電腦。

好多盲毛以為乜嘢問題都可以透過芯片堆砌算力/AI去解決,事實上就係中國俄羅斯同埋北韓都有已服役高超音速導 ...
拜登同團隊都幾智將,世界上邊個地方需求最大,你唔賣,中國出產品慢左,但係美國晶片產業養住成個產業鏈都唔會好過

提示: 違規內容已被屏蔽
有華為及晉華抗美制裁經驗, 其實影響好有限

或者早就預左有呢一日

文宣講過好多次, 每次美國對新制裁, 都話中國芯片玩完. 但結果次次都係美國再加碼.
講咁多次, 無實現, 都仲可以仲吹噓.
真係要唔要面. 

老人痴呆之前話打到盧布變廢紙,結果係點呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]