• 瀏覽: 6,575
  • 回覆: 60
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-15 19:49 發表

account比人hack左?講野公道左咁多
似係啦, 變左另一個人.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-10-15 14:08 發表
大陸人真係好撚驚青, 仲係驚過籠嗰隻, 咁搞法真係畀全世界笑到面都黃,
你老味病毒的毒性係越變越弱雞, 都唔知大陸同胞仲驚乜撚嘢.
千祺吾好咁單純啦!呢個病毒係實驗室產品,老美就係讓個病毒慢慢減弱等中國麻痹開放關口再來個強而有力產品令你雞毛鴨血印度去年血的教訓還瀝瀝在目。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-15 19:49 發表

account比人hack左?講野公道左咁多
hack 乜撚嘢, 我係有碗話碗, 有碟話碟,
我呢個A/C 係2012年開, 當年唔需要驗證, 填乜嘢資料都開到.

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-10-15 19:54 發表

用順風快不過要成七八十蚊…
中風速遞最低消費71蚊, 10日左右送到, 10日都可以接受.

仆你個臭街杏加橙, 大陸郵政人員唔敢接觸來自外地的信件, 佢哋係好撚驚青摸一下郵件都會中招, 所以依家全世界寄信返大陸, 最少都要等3個月時間等信件的病毒自然死亡, 真係好撚荒謬的政策.
疫情之下返唔到大陸, 寄封信都要等3個月, 真係蛇都死.
我真係懷疑中風速遞係唔係跟大陸郵政官員打籠通做獨市生意.

內地眾多專家已經封口噤聲,可見依家防疫係政治防疫,唔好話唔關國家安全呀,你哋話仲有幾多已經退下來的政治老人還在世,個個都九十以上歲數,如果有一兩個政治老人中咗招去見馬克思,咁點呢?誰不知病毒絕大部份已是輕症,但係對體弱嘅老人卻會致死,所以嘛,不説啦。

4日?食屎啦,最多咪唔撚返去,仆街阻我港人回鄉

屌你老味日鳩日講大灣區,唔洗隔離再返黎同我講啦。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2022-10-15 19:46 發表
仆你個臭街, 疫情封關市民返唔到大陸, 但要寄郵件返大陸辦事, 都要寄3個月後先至收到, 大陸郵局的員工日日都在街上幫手做強檢, 郵局內的信件話撚知佢喇.
好過香港啦  人地即刻去幫手

冇用
一有事封城可以搞10日
邊個敢搏

個個香港人都想去日本
大陸開唔開關關我L事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]