• 瀏覽: 28,285
  • 回覆: 5
  • 追帖: 1
+18
根本一開始普京就已經冇諗過同你真打,所以先用倉底貨去出動,志在霸位咋!大家排隊用嚟霸位都係用啲cheap嘢㗎啦,例如擔張櫈仔或者一包紙巾,唔通用部iPhone 14咩⋯⋯!

引用:
原帖由 流晶花園 於 2022-10-15 11:02 發表

公司d 黃屍仲猛話俄佬輸左,猛吹美,北d 武器幾勁幾勁,d 黃屍片成日話收復邊度邊度
俄羅斯攞咗人哋四個州,一共九萬幾平方公里,俄羅斯究竟輸了什麼?烏克蘭失去百分之十五領土,究竟又贏了什麼!我只看事實。黃屍喜歡打飛機,尤得佢打啦!

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2022-10-15 13:27 發表

嗰啲土地頹垣敗瓦攞嚟似係象徵意義,俄羅斯要付出幾多代價?反而司機唔係貪心怕死之輩,如果烏克蘭唔要個果d地方,但加入歐盟北約,對國家未來發展有利。
俄羅斯就係要用嗰啲地方嚟做緩衝,等你北約啲軍隊同武器唔可以擺得咁近莫斯科!

引用:
原帖由 ingredient 於 2022-10-15 14:07 發表

幾個月前已出動su35及T90,咁都唔夠先進?
另外,俄佬可動用嘅正規軍已經出晒嚟,否則都唔洗動員。新動員的士兵,預左俾19武器俾佢去打仗的。
而美國佬睇住俄佬動向俾武器烏軍。
T90都好多唔同型號㗎!A同M已經差好遠,另外Su 37同57都未出,Su 35又有幾先進?至於俄羅斯動員新兵,係想保留實力,反正都收夠籌,轉攻為守,唔需要動用咁精銳的部隊,既可讓新兵吸收作戰經驗,又可以保留精銳部隊以防以防美國同北約成機再搞事!

引用:
原帖由 ingredient 於 2022-10-15 15:36 發表

T90咩型號都好,結果都係被開蓋,唔會差好遠。su37?咪笑死人啦~你知唔知呢架係咩戰機有幾多產量?su57必定唔會出,本身隱形性能不強,本身得嗰幾架,如被人打落一架,仲得了。本身補給能力不足,仲送咁多人上去,將加劇缺資情況。
點都好,俄羅斯攞咗你九萬幾平方公里先,你烏克蘭倒攞得番俄羅斯九萬幾平方公里先講喇!

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2022-10-15 18:57 發表

波的三國去莫斯科仲近過烏東。
所以咪要即打烏克蘭,因為北約係唔會俾正在進行戰爭的國家加入的!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]