• 瀏覽: 6,299
  • 回覆: 31
+3
引用:
原帖由 bondinhk 於 2022-10-14 08:44 發表
(星島日報報道)英國法院本周開庭審理「蛇蠍」女護士連續殺嬰案。陪審團昨日在庭上被告知,涉嫌殺害七名嬰兒和企圖謀殺另外十名嬰兒的被告萊比

民主自由任殺人

西方主張放任「自由思想」,
你就算有殺人思想,
只要唔變成「行為」就無問題.
問題係當一個人情緒/精神出問題時,
呢種「思想」就會變成「行為」,
到時想控制已經好難.  

「操控」思想又太極端,
但我覺得「主導」思想,
變成一種社會「準則」,
對管治社會有其必要性.

引用:
原帖由 numan123 於 2022-10-14 09:42 發表

Eddie哥雖然可能人在英國,但仲返緊香港份文宣工,唔上香討無飯開😭
其實我識個朋友(廣告設計)好似佢咁, BNO5+1過咗去英國但就做緊香港啲JOB, 我就唔信佢有報稅, 咁樣好似係瞞稅, 畀英國政府知道既話一次過要佢交返好似辛偉誠老婆咁都幾禾味, 最慘可能係影響批發真BC

諗真d某老友EDDIE貴為外國打手, 好大可能外國出糧, 係我之前多慮了

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-14 08:49 發表

好靚女, ...
ching, 你都好邪惡呀

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-14 09:51 發表

1時貪玩好D
Ching 計錯數喎,7個bb 最起碼都柒時貪玩啦!
P.S 仲未計命硬嗰d bb。

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-14 10:03 發表

其實我識個朋友(廣告設計)好似佢咁, BNO5+1過咗去英國但就做緊香港啲JOB, 我就唔信佢有報稅, 咁樣好似係瞞稅, 畀英國政府知道既話一次過要佢交返好似辛偉誠老婆咁都幾禾味, 最慘可能係影響批發真BC

諗真d某老友EDDIE貴為外國打手, 好大可能外國出糧, 係我之前多慮了
我都有親戚移咗過英國,但就仲返緊香港份私人慈善基金嘅工。

引用:
原帖由 numan123 於 2022-10-14 10:41 發表

我都有親戚移咗過英國,但就仲返緊香港份私人慈善基金嘅工。
報佢寸

BNOER 去吧

點解要咁做,仆街黎

宗教害人,影嚮一生
早脫離,早正常

好似小黃人呢啲所謂法術人
被我小佢地蠢弱智被毛教主呃
佢地有人駁嘴話自己見得多太多解釋唔到嘅事,所以才會信毛教主啲唔合邏輯嘅大話
暗示自己見多識廣,情有可原

見到唔識唔係叫見識,係叫唔識
而見到乜都唔識解,首先係接受儀式時傷咗腦,弱智咗
其次係無學識,無能力去解決問題
再嚟係無見識,無處理問題經驗
所以好多事佢地理唔清前因後果,或睇唔穿把戲
仲要無足夠見識定住,三兩下就被帶偏,認同有好多嘢係無得解
所以毛教主話太陽係方,佢地就信係方
話神要搵主人,佢地就信神要搵主人
遲啲毛教主話佢地欠毛教主50萬億,佢地都信曬,開始還錢架喇

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-14 09:36 發表

移英仲要日日上香討尋慰藉
所以我一早叫人唔好移民英國,我在中國大陸住,不知幾happy.👍

黃蜂尾後針,最毒婦人心

呢條禽獸起碼認自己邪惡吖,睇吓香港班曱甴做盡壞事仲自稱有良心先至真正仆街啦!

心理變態..

rip

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]