• 瀏覽: 8,081
  • 回覆: 85
+4
新冠變種病毒株輸入個案未止。衞生署衞生防護中心公布,今日(13日)本港新增5,622宗確診個案,包括5,235宗本地個案

仲有不少人冇上報呢!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1013_00822_001.html

呢個星期 疫市 非常暢旺。

附件

20220303_6e179ee46e3baa799790E3T8UvVqr2PF.gif(631.63 KB)

幾時先會禁堂食呀?再咁落去分分鐘上萬宗

50000都未驚過
理鳩你乜叉BB
香港人要返鄉下呀
(曲)

的確好多人無上報
呢個病最嚴重
係病完之後
甩頭髮
記性差
真係好嚴重

附件

thumbnail.png(258.87 KB)

深圳健康驛站每日一千個位,日日都四單五單。
計返香港實際疫情係每日三萬左右!

引用:
原帖由 mantra 於 2022-10-13 17:51 發表
的確好多人無上報
呢個病最嚴重
係病完之後
甩頭髮
記性差
真係好嚴重
專家話我哋唔使理會確診數字喎。

一隻可以去全身所有地方搞破壞嘅病毒,一隻可以三個月內中完有又嘅病毒,你同我講唔使理。

共存撚唔好同我講乜嘢,中咗都冇乜嘢,大把人有人危疾都唔知有野,發現嗰陣已經藥石無靈!唔好用個人觀感代替專業嘅醫學診斷!

喺返臺灣同埋連登嗰邊嘅後生仔,個個打曬針中招都係好撚慘,喉嚨似刀割。
深圳日日做核酸搵出嚟嘅人都只有兩三成係無症狀,唔好喺度個個扮曬無症狀患者!

引用:
原帖由 二維馬 於 2022-10-13 16:48 發表
幾時先會禁堂食呀?再咁落去分分鐘上萬宗
永遠不會
上次一萬都無禁到堂食
唯有靠自己打針

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-13 17:59 發表

每日三萬 , 仲有人無未中過 ?
就係人人都中過,仍然有咁高數字先恐怖。
即係無限輪迴玩俄羅斯輪盤!
每次都對器官造成傷害,好快收皮。
唔好以為冇乜感覺就係冇事,大把人有危疾都唔知自己有事!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-10-13 18:01 發表

就係人人都中過,仍然有咁高數字先恐怖。
即係無限輪迴玩俄羅斯輪盤!
每次都對器官造成傷害,好快收皮。
唔好以為冇乜感覺就係冇事,大把人有危疾都唔知自己有事!
而家病毒 XBB 進化到可以完全逃逸
中咗有幾奇?

引用:
原帖由 mantra 於 2022-10-13 16:51 發表
的確好多人無上報
呢個病最嚴重
係病完之後
甩頭髮
記性差
真係好嚴重
仲有住你果層大廈住
對面見外傭倒垃扱
超市街市身邊行過都有
你林你
自己去防人放毒
政府己日日叫人打針
玩梗混合免疫
不玩佛係羣體免疫

疫N快啲入嚟報到

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-10-13 18:00 發表

永遠不會
上次一萬都無禁到堂食
唯有靠自己打針
躺平放寬仲點會再收緊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]