• 瀏覽: 2,119
  • 回覆: 15
+2
烏克蘭空軍司令部周三(12日)表示,一架戰術航空旅戰機當晚在西部文尼察州附近墜毀,機師成功彈射逃生,情況良好。網傳消息指

擊落40多架俄機的基輔之鬼去左邊?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221013/bkn-20221013132525109-1013_00992_001.html

離經叛道
思想和言行背離經典和正統的規範
傳................只係開始

換個角度睇,米格29自殺式擊落俄無人機,勁啊

hfceddie 話烏軍又贏

請問烏克蘭還邊個位置有機埸可起機 吹牛都比D實狀

無人機點自殺?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-13 16:44 發表

喺鄉土,只應信自嗨磚家EDDIE!

原來飛人機, 可以快過戰機架???
追唔到點自殺式???

以小博大係未來戰爭主軸

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-13 16:49 發表
以小博大係未來戰爭主軸
天下武功, 唯快不破呀

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-13 16:44 發表

你老友eddie話俄羅斯得返3日又3日又3日糧個陣,烏軍已經贏左啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-13 16:49 發表
原來飛人機, 可以快過戰機架???
追唔到點自殺式???
飛到啊, 如果有睇過格仔軍事, 無人機可以飛到超音速, 中國無偵-8超音速飛行狀態下速度可以達到6馬赫

恭喜烏軍,自殺式炮艇撞山舨,攪掂隻無人機。
Eddie 仲唔開post 約埋班分身一齊一飛機?!

引用:
原帖由 touya08 於 2022-10-13 16:56 發表

飛到啊, 如果有睇過格仔軍事, 無人機可以飛到超音速, 中國無偵-8超音速飛行狀態下速度可以達到6馬赫
在無人機頭加上熱追蹤就成為導彈式戰機

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-13 16:54 發表

你老友eddie話俄羅斯得返3日又3日又3日糧個陣,烏軍已經贏左啦
烏軍又贏!!

獵槍打飛機

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-10-13 16:41 發表
烏克蘭空軍司令部周三(12日)表示,一架戰術航空旅戰機當晚在西部文尼察州附近墜毀,機師成功彈射逃生,情況良好。網傳消息指

擊落40多架俄機的基輔之鬼去左 ...
🤔我就覺得係俄無人機在天空上飛飛下…

突然比背後架烏戰機撞到…

還撞上到烏戰機的引擎….

結果懷了一邊引擎…機師就慌失敗跳機走人…

隻戰機就撞山或地爆炸了…

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]