• 瀏覽: 4,926
  • 回覆: 18
秀茂坪警區特別職務隊人員今日(12日)下午約6時在區內展開代號「映月」的掃黃行動,突擊搜查牛頭角道一足浴店,搗破一個懷疑...

香港啲人唔係叫*呀做乜嘢呀

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1012_00822_001.html

唔想出賣肉體,只係做下簡單手作業揾啖飯食都咁艱難

洗腳⋯新四大發明之一 商業奇才

拉就拉幕後老闆,唔好搞住啲出賣勞力嘅人。

捉晒D雞,香港寡佬點算好
最好開設紅燈區,有效監控黑社會財力來源,又可以減少性病同暴力事件

點解洗腳都要比錢揾人洗,自己用水喉番皂卒吓就搞掂

又捉d 雞,捉都捉班網上馬夫拉
不過班馬夫好多都唔係香港

引用:
原帖由 kqj 於 2022-10-13 13:08 發表
捉晒D雞,香港寡佬點算好
最好開設紅燈區,有效監控黑社會財力來源,又可以減少性病同暴力事件
應該要咁做的

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2022-10-13 16:51 發表
點解洗腳都要比錢揾人洗,自己用水喉番皂卒吓就搞掂
係洗中間隻腳呀 同埋前列腺按摩

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-13 17:08 發表

前列線保健唔知有咩錯.

太耐唔排毒會發炎的
所以政府錯...正常按摩都唔比

雀仔按摩

引用:
原帖由 拳次郎 於 2022-10-13 11:39 發表
秀茂坪警區特別職務隊人員今日(12日)下午約6時在區內展開代號「映月」的掃黃行動,突擊搜查牛頭角道一足浴店,搗破一個懷疑...

香港啲人唔係叫*呀做乜 ...
今次唔係男人了,放心下次去

人員在店內拘捕51歲姓孫本地女負責人,涉嫌「管理賣淫場所」,店內另一名46歲姓朱澳門女子則涉嫌「協助管理賣淫場所」及「違反逗留條件」被捕。

煲老藕?

鍵盤翻頁
左右