• 瀏覽: 5,711
  • 回覆: 36
+6
美國總統拜登周二(11日)接受美國傳媒訪問時表示,俄羅斯總統普京是個「理性的演員」,惟他嚴重誤判了自己入侵烏克蘭以及壓制

誤判俄羅斯不要緊,勿誤判尾國煽動戰爭能力才重要

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221012/bkn-20221012054519378-1012_00992_001.html

離經叛道
思想和言行背離經典和正統的規範
習近平契哥普京輸到底褲都無埋

班藍屎仲日日死頂俄羅斯會贏

無腦都算啦,仲要盲撐,奶共奶到連習近平契哥都奶埋

契弟習近平見契哥輸到咁肉酸都唔知幾驚

美國佬當自己係IRON MAN上身

瀨屎登咁多口水做咩?仲唔宣戰拉?

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-10-13 02:11 發表

中國都沒出手幫俄羅斯,還好淡定,一個幫到出面,一個喬埋手做中立唔落場

美國出到九牛二虎之力,又武器又僱傭兵,還丟了四個州

邊個驚點?

5毛又撐錯人
之前仲撐拜登當選

拜登而家唔同俄羅斯打
但搵中國出氣呢
收哂中國所有晶片皮

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-10-13 02:11 發表

但係可以肯定一點,黃屍係香港輸到無掟企,唔係坐監就走佬

無本事走佬個d就只識得網上吠,淨係呢個貼都有個版你睇

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-13 05:08 發表
5毛又撐錯人
之前仲撐拜登當選

拜登而家唔同俄羅斯打
但搵中國出氣呢
收哂中國所有晶片皮
你又錯,不嬲都撐侵侵,起碼侵侵坐位又未出過兵又帶咁多歡笑俾我地

拜登既笑料真係唔夠侵侵咁正

不過黃甴就真係信錯侵侵喇,宜家坐緊監既手足無人理...多慘

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-13 05:17 發表

你又錯,不嬲都撐侵侵,起碼侵侵坐位又未出過兵又帶咁多歡笑俾我地

拜登既笑料真係唔夠侵侵咁正

不過黃甴就真係信錯侵侵喇,宜家坐緊監既手足無人理...多慘
衰咗 仲死撐

引用:
原帖由 堅決反對 於 2022-10-13 05:19 發表

衰咗 仲死撐
我知坐緊監既手足衰左,唔係點會坐監

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-13 05:21 發表

我知坐緊監既手足衰左,唔係點會坐監
跳制?講緊美國總統喎
睇新聞警察犯案都唔少
我都唔會離題無啦啦講警察

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-10-13 03:51 發表

中國都沒出手幫俄羅斯,還好淡定,一個幫到出面,一個喬埋手做中立唔落場

美國出到九牛二虎之力,又武器又僱傭兵,還丟了四個州

邊個驚點?
中國政府呢方面態度確實太軟弱,美國政府經常軍售武器台灣,況且北約都不斷提供武器俾烏克蘭,仲經常抹黒、圍堵遏制中國,仲係咁仁慈,變相係懦弱!

手上沾滿地球人鮮血的無恥老美; 去指責受北約欺侮的俄羅斯犯戰爭罪行! 真的荒謬絕論!!!

引用:

如果真的輸得咁慘,點解佢老尾仲唔趁佢病、攞佢命呢?

唔知邊個國家嚴重誤判伊拉克能力,打咗成18年都要無鞋挽屐走😂🤣😂🤣😂🤣

仲要將啲當地代理人做空中飛人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]