• 瀏覽: 4,740
  • 回覆: 15
俄烏戰爭下,俄羅斯面對西方國家的多方面制裁。《彭博》報道,部分被西方制裁的俄羅斯公司,正考慮將香港作為替代選擇,引發美國官員擔憂香港將成為

今次會死得好難睇, mola mola..... certified.

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/824 ... utm_medium=referral

仆街喇!

金髮俄妹將大量供港,泰籍變性人勢危

有外來資金湧入, 為魚塘注入水源, 是禍還是福 !   

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-10-11 12:17 發表
有外來資金湧入, 為魚塘注入水源, 是禍還是福 !   
俄女西水有毒架!!

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-10-11 12:14 發表
金髮俄妹將大量供港,泰籍變性人勢危
「去不去」無競爭力!!

只是他們的私人恩怨,聯合國有無限制?  香港不是他們的附庸地, 香港有自由。

支特!
香港就係地球最自由既地方!
聯合國都應該響度設總部!
世界越亂越玩陣營越分顏色種族,香港就越自由越有錢搵!
依喲就係真正國際城市!
比人制裁無天然氣過冬,唔怕啦!
來香港依度公平交易就得了!
驚納粹政權又沖供沒收人地國家資產?
唔怕!來香港銀行開尸就得啦!
怕晶片被霸權制裁?
唔怕啦!用香港做轉口港就得了!
香港就係世界自由經濟既中心!
佢有強大核力量作後盾,唔理你蝦兵蟹將定係海盜霸權一律按法章做事!

金毛紅燈區業務

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 11:56 發表
俄烏戰爭下,俄羅斯面對西方國家的多方面制裁。《彭博》報道,部分被西方制裁的俄羅斯公司,正考慮將香港作為替代選擇,引發美國官員擔憂香港將成為

好事

可以收南亞難民, 唔通就唔可以收富豪。

歐美,中俄分開玩啫,國際行中立,有可能食晒兩邊茶禮,其實唔洗咁灰,只要香港繼續強化人幣離岸中心。

引用:
原帖由 數錢數唔停 於 2022-10-12 11:25 發表
可以收南亞難民, 唔通就唔可以收富豪。
金磚國磚才~

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2022-10-11 12:09 發表
仆街喇!
你地一定要表態支持俄羅斯,因為祖國同俄羅斯係好友。反對的話就等於同祖國不一致。你係唔係搞對抗先

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 11:56 發表

支持俄皇

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]