• 瀏覽: 33,997
  • 回覆: 10
+15
引用:
原帖由 小草既朋友 於 2022-10-11 11:17 發表
香討真垃圾
討論旅行頭兩個回覆又係啲政治化打手
想悶死人咩
睇香土新聞版真係好睇過cult片同喜劇,一班政治傻佬係度想抽旅遊日本人嘅水,但俾旅遊人士討論嘅旅遊版區,又唔見佢哋過去挑機喎!

C兄,真係想討論旅行嘅,過嚟旅行版區啦,冇謂同班垃圾嘈。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 12:14 發表

你咁講, 反映你太唔了解旅遊區啦!!
應該係我太了解香土新聞版班垃圾先真,人地旅遊版區嘅版規係乜、一清二楚。旅行就旅行,講乜9政治抽水。

係香土新聞版班垃圾先係度圍爐取暖抽水、自己打飛機啫。

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-10-11 12:22 發表

香討日遊版討論旅遊?都算係呢版最大嘅一個笑話!
香土旅日旅遊版唔討論旅行,唔通討論抽水咩!

香土旅遊版真係算香土比較淨土嘅版區,起碼冇左班政治抽水垃圾係度挑機嗌交抽水。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2022-10-11 12:33 發表

版規甚嚴,過去挑機只有找死
一啲都唔嚴,做得非常好。

旅行就旅行,講乜9政治啫,政治垃圾L就留返係新聞版呢度9噏圍爐取暖打飛機算啦!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-10-11 12:43 發表

日遊版係香討嘅淨土!比笑話更好笑!

不過呢兩年嗰樹真係靜過墓場,好多水貨佬冇得去 PK 晒,冇得出油雞扮豪客變晒死狗!
個度唔算淨土,唔通新聞版係淨土咩!!

最起碼人地真係講旅行同資訊,可能新聞版班政治垃圾L唔鍾意冇得係個邊抽水挑機,咪話人哋版區唔好囉!

都唔知邊個先係笑話!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-10-11 13:24 發表

日遊版咩人多?咪就係你呢啲一開口就話其他人垃圾又 L 前後嘅垃圾囉!咁你仲話嗰樹係淨土,唔係笑話過笑話係咩?

日遊版仲有咩多呢,就係 窮遊伸手 cheap 友、水貨佬充日遊達人呃 Like 友,小器日本奴性版主 同埋最多好似你呢類話其他人垃圾嘅垃圾囉!咁你話係咪笑中之最!?
睇你回覆就知道,我以上講嘅嘢真係一啲都冇錯。

邊啲人唔鍾意旅遊版區??心知肚明啦!

引用:
原帖由 06VV 於 2022-10-11 13:42 發表

去挑機實比果度旅遊版主禁言
啱呀!人地係旅遊版,就應該講返旅行油雞同旅行資訊,講乜9政治抽水挑機啫,分明就係搵交嗌,人地版規都講明,唔禁你言就出奇啦!

你估好似呢版啲政治垃圾L咁,冇得係個邊抽水挑機,就亂咁話人係小器日本奴性版主、又話個邊發言係水貨佬咩!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-10-11 13:54 發表

話你唔係自 high 友都唔得,唔知羞大大聲話自己講嘅廢話係冇錯!謬論當真理,畀人笑到死!

日本我去得太多,垃圾日遊版呢塊所謂「淨土」留翻畀你!
我講嘅係咪廢話,好易知之嘛,click 過去旅遊版一睇就知道,非常簡單。

我知嘅,冇得喺旅遊版區政治抽水挑機,對某些人嚟講,係差啲嘅!

引用:
原帖由 f1kon 於 2022-10-11 14:14 發表

哈哈,啱啱講話垃圾日遊版流翻畀垃圾去,你仲叫啲正常人過去!靠害!

我緊係喺我地頭香討日樂版呢啲咁高尚要相當知識先可以開帖嘅地方留言喇!香討日遊版,留翻畀生番!
俾人地版主永久禁言,咪唱衰人地版區囉,正常嘅!

引用:
原帖由 半夜強勁的樓奴 於 2022-10-12 00:37 發表

日本旅遊版係唔可以講日本不是,一講就會 block 你,所以過去講都冇用。
睇吓你講乜啦,如果唔係關於旅遊資訊,又或者故意政治話題抽水,就一定會禁你言。

但關於其他嘅,只要真係事實,都唔會一定block你嘅。

好似呢個帖,都講好多日本嘅不是,但就沒有禁言

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29489083&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

人地版規講到明唔俾講政治詞語或抽水,唔關小唔小氣問題。係有啲人故意挑機嗌交,抵俾人永久禁言啦!

引用:
原帖由 半夜強勁的樓奴 於 2022-10-13 00:09 發表

冇講政治都 block。

總之,係鬧日本和鬧我哋啲高貴嘅香港人,就會 block 你。 我都俾佢 block 過幾次。
Block 過幾次,咁你咪檢討下自己點解囉!

人地有哂版規,覺得唔公平又可以向總版主投訴。咁都你都俾人Block,咪即係你做錯、自己攞嚟衰!

自己做錯都唔認,仲諉過於人。怪唔得你只可以係新聞版吹水廢噏啦!

主題標籤 #口罩
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]