• 瀏覽: 34,021
  • 回覆: 224
+15
引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-11 12:10 發表

一定有呢位李慧琼子
她去過日本那個地方?

引用:
原帖由 等候發落 於 2022-10-11 12:11 發表
可以坐飛機去玩,去邊度都好玩㗎啦.比我可以坐船去澳門玩2日都興奮啦!
坐飛機其實好辛苦的

引用:
原帖由 無盡默默的老闆 於 2022-10-11 11:33 發表
去黑門 應該好少去日本
可能未去過大阪呢

引用:
原帖由 一家團聚 於 2022-10-11 11:23 發表

睇香土新聞版真係好睇過cult片同喜劇,一班政治傻佬係度想抽旅遊日本人嘅水,但俾旅遊人士討論嘅旅遊版區,又唔見佢哋過去挑機喎!

C兄,真係想討論旅行嘅,過嚟旅行版區啦,冇謂同班垃圾嘈。

香討日遊版討論旅遊?都算係呢版最大嘅一個笑話!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 12:03 發表
返鄉下啦~
https://www.youtube.com/watch?v=V6Yakfdq4rw&ab_channel=Mrma

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 12:14 發表

你咁講, 反映你太唔了解旅遊區啦!!
應該係我太了解香土新聞版班垃圾先真,人地旅遊版區嘅版規係乜、一清二楚。旅行就旅行,講乜9政治抽水。

係香土新聞版班垃圾先係度圍爐取暖抽水、自己打飛機啫。

引用:
原帖由 theharbourside 於 2022-10-11 12:21 發表

坐飛機其實好辛苦的
飛日要五粒鐘, 影響血液循環;所以我揀飛泰, 三粒鐘乃最 appropriate 的航程~

引用:
原帖由 LYC09 於 2022-10-11 09:26 發表
【日本自由行/日本旅遊/日本機票/日本航班】日本今日(11日)起進一步放寬入境限制,恢復自由行及免簽證入境。在香港機場,清晨已聚滿一家大細、男

...
班台灣人打高端去唔到真係慘

真係想知8600港幣可以係日本點血拼法

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 12:24 發表

飛日要五粒鐘, 影響血液循環;所以我揀飛泰, 三粒鐘乃最 appropriate 的航程~
真 泰國好玩過日本好多

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-11 12:24 發表

北海道就要,大阪關西、名古屋中部國際空港只需要三個多小時,證明你未去過日本

引用:
原帖由 theharbourside 於 2022-10-11 12:20 發表

她去過日本那個地方?
伊豆 2015年

引用:
原帖由 天生夜筍盤 於 2022-10-11 12:26 發表

真 泰國好玩過日本好多
ching, go 泰未??

這個氣候去旅遊真係爽, 又可避開假期人多擠迫。 

引用:
原帖由 theharbourside 於 2022-10-11 12:26 發表

北海道就要,大阪關西、名古屋中部國際空港只需要三個多小時,證明你未去過日本
你咪呃鳩人啦!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]