• 瀏覽: 7,331
  • 回覆: 38
+2
日媒10月7日稱,日本政府有意解除新型冠狀病毒肺炎(COVID-19)疫情下的室內口罩令,並會尋求達成社會共識,讓日本「與病毒共存」。時事通訊社10月

要清零要防疫真係唔好去外地旅行, 大部份國家已經廢除大部份防疫措施
再驚腦霧, 賓周短就真係連街都唔好出! 柄埋起屋企叫外賣

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/823361/日本自由行-日媒-日本擬解除室內口罩令

Omicron 數據表明, 已經是弱流感,  共存是明智 ,  清0 是弱智

掌門人成 70 稅人, 中完仲咸濕左, 真係唔中唔知身體好 

提示: 違規內容已被屏蔽
中國又成最大贏家

引用:
原帖由 子時自信的救星 於 2022-10-9 10:40 發表
中國又成最大贏家
 The Winner Of Dynamic Clean Zero

我都想香港盡快解除唔使戴口罩出街

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-10-9 10:50 發表
我都想香港盡快解除唔使戴口罩出街
 你唔堅定支持動太清0 不動搖

啲人支持清零只係想配合大陸清零政策奢望有朝一日可以免隔離面聖。
但自己口講唔支持共存但身體又每日走出街甚至層經確診過傳比其他人,根本就是協助共存撚的行為,是共存撚的一份子。
所以唔支持共存請留在家中24小時帶好口罩唔好出街,確保自己無份將病毒傳播開去。

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 11/10/2022 13:14 發表
屌小魚癲腦公廁真白痴,講犬,講秋田犬,都投訴討,真食廁黃犬
1450當然是將日笨是爹娘,不在ppt做鍵盤俠,走來香中國香港的鄉土炸版,一定要拉黑1450塔綠班

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-9 09:45 發表
   Omicron 數據表明, 已經是弱流感,  共存是明智 ,  清0 是弱智
記得中招唔好返香港醫

櫻花妹除口罩要嚇死誰 佢地就算無19都成日帶口罩架啦, 花粉症喎

美國死於新冠過百萬人,去旅行去到揾命博,自己諗啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]