• 瀏覽: 42,606
  • 回覆: 339
+14
烏克蘭總統澤連斯基周五(7日)簽署法令,承認日俄爭議的南千島群島(日稱北方四島)主權,由日本擁有。他強調尊重日本的主權和

司機學足普京 順便拖日本落水

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221008/bkn-20221008100831655-1008_00992_001.html

好心啦,搞小動作沒用的,專心打仗仲好啦

佢以為自己簽令有價值咩!儍西

又拖個民族落水 壞人

司機你是哪根蔥?
日俄爭議島嶼又關佢鬼事?
又有新劇本所以要出鏡攞出場費?

引用:
原帖由 好逸惡勞 於 2022-10-8 12:09 發表
好心啦,搞小動作沒用的,專心打仗仲好啦
烏雞每天只會係鄉土打嘴炮

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-10-8 12:08 發表
烏克蘭總統澤連斯基周五(7日)簽署法令,承認日俄爭議的南千島群島(日稱北方四島)主權,由日本擁有。他強調尊重日本的主權和

司機學足普京 順便拖日本落水: ...
光復樺太
光復千島列島
將露西亞趕出遠東

架仔話:鬼唔知咩,你儍定懵呀

哦……😴

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-10-8 12:08 發表

宅連司機其實份人都幾詼諧~
自己都未攪掂,無啦啦去理埋人地

以為有老細照住就可以獅子開大口?因住畀人隊冧!

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-8 12:10 發表
又拖個民族落水 壞人
因為日本現在依然輸入俄羅斯天然氣及石油.....數量也是很驚人........!!

就是想日本轉買美國天然氣及石油..........!!

引用:

邊個承認北方四島係蘿蔔頭的又有乜用北極熊話係自己的就得啦,有本事咪去攞囉

引用:
原帖由 勇敢沉靜的甘草 於 2022-10-8 12:18 發表
嘻嘻,佢統治地球?
他一直認為自己是主角................!!

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]