• 瀏覽: 52,347
  • 回覆: 331
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-10-7 20:00 發表

對了,香港必須跟中央意思,無權決定中立!

是否高危,是中央說了算,香港只能照做,無權反對,也不需要問是否真高危,問就會自已變高危!
咪好似斯諾登單嘢咁之嘛 唔係燒到阿爺嗰度就隻眼開隻眼閉算數 呢個仲要同普京咁friend 阿爺搞佢咁同搵死有乜分別

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-10-8 05:53 發表

係你自己個人認為呢個決定係中央指定啫, 中央或港府有無出黎講過話係事先夾定丫 ?
但比卡超肯定唔會自把自為囉 呢單嘢有乜嘢事佢會孭得起咩?遊艇主人仲要係普京個friend 換轉係你做特首你都係睇上面做人啦

美國還不譴責?

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-8 06:17 發表

但比卡超肯定唔會自把自為囉 呢單嘢有乜嘢事佢會孭得起咩?遊艇主人仲要係普京個friend 換轉係你做特首你都係睇上面做人啦
孭唔孭得起我唔知,總之無証明港府係受中央指示而決定係事實

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-10-8 06:37 發表

孭唔孭得起我唔知,總之無証明港府係受中央指示而決定係事實
你話係咪係囉 不過又唔係你決定嘅
上面有無指示下面做乜做物 駛撚向你呢啲無知婦孺交代

港俄其實有好多合作空間 ! 可在港成立戰爭基金,集資助中俄進攻北美討伐美畜,殺死所有美畜後收復北美奪回大量資源立即獲利 !

引用:
原帖由 細菌人一路發 於 2022-10-8 06:44 發表

你話係咪係囉 不過又唔係你決定嘅
上面有無指示下面做乜做物 駛撚向你呢啲無知婦孺交代
你話唔係咪唔係囉, 其實又唔影響港府部份獨立決策權力,香港好自由, 你想點諗都得,只要唔影響其他人就得

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-10-7 21:50 發表

既然不與魔鬼為伍,為何准「侵略者」國的船入境?
侵略者美國都有貨船入到香港境喎

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-10-7 21:46 發表

阿爺親俄,香港難道會制裁俄國人?立場跟中央怎能中立?
你都on9,香港有美職賭,又有俄超賭,咁都唔叫中立,唔中立就唔開美職啦

諾德,好正呀!
來自德國造船廠囉!

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-10-8 07:00 發表

你話唔係咪唔係囉, 其實又唔影響港府部份獨立決策權力,香港好自由, 你想點諗都得,只要唔影響其他人就得
當然香港非常自由過老美

引用:
原帖由 啟德之星 於 2022-10-8 06:28 發表
美國還不譴責?
學友話佢老美食屎呀!

熱烈歡迎豪華遊艇來港。😚

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-10-7 21:53 發表

當然私人遊玩,俄富豪遊艇上玩過幾多女人,性樂園幾咁污糟,下流性質的確不能同軍艦比!
呢D危險唔到香港喎!但魔鬼軍艦入港,絕對危害到香港,更何況魔鬼國慣常監聽別國,及砌人生豬肉😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]