• 瀏覽: 23,110
  • 回覆: 146
+4
引用:
原帖由 snooboy 於 2022-10-7 18:48 發表
個官批佢擔保去台灣, 等於將條魚放番落海 😏
故意俾機會佢被通緝,曱甴永遠不能回港回國,十年後連台灣都要離開,遊浪天涯好自由噢!!!

引用:
原帖由 花fa 於 2022-10-7 18:31 發表
2019年8月11日,大批示威者於尖沙嘴警署外集結,11名男女被控暴動等罪,其中一人早前獲准保釋,但自去年12月就缺席法庭聆訊,

...
死曱甴抵撚死.
睇下到你passport expired 左會點

黃狗真係有樣睇得出架,個個都騎騎呢呢既

真係失聯定係包庇隻曱甴仔呀?搵唔到隻曱甴 拉尻佢老母坐囉! 坐到隻曱甴仔返嚟 不過以黃屍曱甴自私嘅性格 佢理得個老母死

冇所謂,最緊要唔好返香港

暴動罪只是三萬保釋?仲要可以出境那只狗官定的保釋條件

佢老母話... 個PK仔走佬到台灣騙子島賣SEAFOOD, 玩到菊花爆開及失禁失聯了...

擔保人竟然不用負責任,要擔保人做乜尻

奸邪妖獸連對親生父母都可以無情無義,何來會對「手足」有情義呢?

引用:
原帖由 chaolininin 於 2022-10-7 20:33 發表
暴動罪只是三萬保釋?仲要可以出境那只狗官定的保釋條件
所以話... 呢班港奸法狗判狗不會有好下場, 牠們好快就會有報應, 排住隊落地獄...

佢老母唔知個仔著草?? 肯定有妨礙司法公正啦, 拉9佢查下先

引用:
2019年8月11日,大批示威者於尖沙嘴警署外集結,11名男女被控暴動等罪,其中一人早前獲准保釋,但自去年12月就缺席法庭聆訊,

...
屌,D官放完又放,D犯走完又走,夾埋做戲。

引用:

...
仆街曱甴走左佬啦!

又踢保
擔保人佢老母有冇責任?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]