• 瀏覽: 28,769
  • 回覆: 205
+2
引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2022-10-7 08:11 發表
有鬼2000年咩
可能有成四千年,耶穌祖先預先雕來崇拜耶穌嘅

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 2022-10-8 10:21 發表

可能有成四千年,耶穌祖先預先雕來崇拜耶穌嘅
人地1000年果d都已經要好好保護,而且個樣都好殘好舊。
佢2000年又新又唔洗保護,設計又新穎。

咁多年

引用:
原帖由 hk_fletcher 於 2022-10-8 10:28 發表

人地1000年果d都已經要好好保護,而且個樣都好殘好舊。
佢2000年又新又唔洗保護,設計又新穎。
西歐人其實已毀滅好多其他種族文化!
根本這位外國犯反映美國人真性情!

內地人都無咁仆街
美國人係全球
最仆街人種

教宗膽怯避見
歷史雕像遭殃

引用:
原帖由 Ming917830 於 2022-10-7 11:54 發表

14億人只有三萬幾移美~ 比例有0.000023%. 噢~ 原來咁叫做好多人移民
中國有1億資產有能力移民只有200萬人,其餘窮鬼包括你同我和)) l (  (,14億踩牛屎都話移民?座飛機去美國兜個圈返泥都無資格

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-10-8 12:43 發表
教宗膽怯避見
歷史雕像遭殃
其實教宗唔應佢隨傳隨到好正常!

正如美國一對母女,要見特朗普,渣車沖入白宮都被守衛隔住架車開槍打死啦!

其實,教庭守衛都應跟足這美國標準,不過可惜

引用:
原帖由 unico 於 2022-10-7 08:41 發表
2022 上半財年主要來源國移民人數)
從移民來源國來看,2022財年上半年,美國移民來自前五大國籍國:墨西哥、印度、中國、多米尼加共和國、薩爾瓦多。

2022上半財年,來自中國的移民有33,334人, 連續兩年成為美國第三大移民來源國。

美國咁撚衰國人仲咁仆住移民美國?
好多中國香港曱甴,都係列入中國的

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-8 15:31 發表

其實教宗唔應佢隨傳隨到好正常!

正如美國一對母女,要見特朗普,渣車沖入白宮都被守衛隔住架車開槍打死啦!

其實,教庭守衛都應跟足這美國標準,不過可惜
教宗無面見人....
陳日君

引用:
原帖由 atkatk002 於 2022-10-8 16:27 發表

教宗無面見人....
陳日君
美狗一隻的表現,對美國人破壞自己總壇的嘢烏龜!真係面往那個垃圾桶扔呀

恰自己祖國佢就叻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]