• 瀏覽: 3,781
  • 回覆: 13

.尾角變態人所作所為越來越恐怖!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 兼企圖閹割-5歲男童全身燒傷生殖器瘀青

個小朋友冇事吖嘛, 點解呢個世界上會有啲 泯滅天良 嘅人, 就算我當個小朋友係好曳好曳好曳好 頑劣, 都唔應該對小朋友加以施虐,

其實呢一個課題好值得大家深思, 而且好多人要諗諗 ,其實呢好多人好自私,

我眼見唔少, 為咗再追逐自己嘅愛情或者失敗婚姻之後再重新再一次, 永遠就係戀愛大過天, 就會 有啲可能兩個都失婚帶住小朋友,

或者一邊十分帶住小朋友再結合, 往往呢啲大人如果有啲唔好嘅, 真係會分你我分a B, 去對待自己另一半 唔係自己生嘅小朋友會差啲, 甚至乎會虐待嗰啲小朋友, 其實小朋友係需要有個快樂嘅童年人人平等,

小朋友係天真無邪 應該快樂開心健康咁樣成長唔應該受到呢啲不必要嘅傷害, 亦都唔好因為大人嘅有異性冇人性去累咗自己嘅下一代人, 小朋友係最無辜㗎係最被動畀大人帶到呢個世界,

上天見憐, 可憐世界上所有過主悲痛 捱餓 或者畀人虐待無助 病患, 或者種種意想不到嘅原因過得唔好, 都要上天眷顧所有全世界嘅小朋友因為我哋健康快樂溫飽 有瓦遮頭有書讀, 有愛又溫暖

講閹割,Anglo Saxon 閹割佬係專家

5歲男童全身燒傷生殖器瘀青

一定係成日狎弄佢生殖器搞到瘀青

痴孖筋5歲咁虐待點做得出架

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-7 10:00 發表
痴孖筋5歲咁虐待點做得出架
玩閹割,鬼婆極度變態

可能助繼母交配懷恨在心

引用:
原帖由 IE碼查詢 於 2022-10-7 16:29 發表
可能助繼母交配懷恨在心
唔會啩?

d鬼婆真係好恐怖

似係變性人有喉核的

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-7 17:41 發表
似係變性人有喉核的
transgender

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 6-10-2022 16:00 發表

.尾角變態人所作所為越來越恐怖!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realtime/article/1877554/即時-國際-繼母虐兒兼企圖閹割-5歲男童全身燒傷生殖器瘀青
這位繼母肯定是位精神病患者,要是不喜歡男童就別作為他的繼母,這個她自己有能力作出選擇,又不是她生出來的,完全沒有血緣關係,也沒有天然的親情。

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-10-9 06:44 發表

這位繼母肯定是位精神病患者,要是不喜歡男童就別作為他的繼母,這個她自己有能力作出選擇,又不是她生出來的,完全沒有血緣關係,也沒有天然的親情。
繼母最黑心!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]