• 瀏覽: 27,095
  • 回覆: 13
安心出行,廢App一個,很多他方拍唔拍冇人理亦都理唔到。
時間可以自己輸入又得,追蹤個屁咩

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-10-6 12:57 發表
苦等左三年既全民檢測配合停工停學停市停交通工具同禁足,睇黎都只係泡影 
使鬼等咩,坐言起行,立刻返大陸咪禁囉!
再唔係咪在香港自己禁自己咪得囉!
又冇犯法嘅!

引用:
原帖由 淡忘之音 於 2022-10-6 13:01 發表

冇打針,等緊康希諾研發果隻吸入式疫苗賣黎香港,只要吸5秒就身產生抗體,又安全又方便又唔痛 
唔係化!怕痛唔打針?先生你貴庚呀?

引用:
原帖由 流晶花園 於 2022-10-6 13:09 發表

撒左你唔帶,你咪死快d 囉,你成家一定比你野哂
你咁驚 撤銷咗你都可以帶㗎,正如自己禁自己足又唔犯法嘅。

引用:
原帖由 Parkwood 於 2022-10-6 13:17 發表

所以如果撤口罩嘅話,我唔支持
唔係因為驚新冠,係因為驚流感爆
點都好,過咗秋冬季先好撤消口罩令啦

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-10-6 13:19 發表
冇安心咁大陸點知你行蹤
唔係化有安心出行就知道行蹤?
大把地方冇人理你有冇拍,出入時間可自行輸入,追蹤個屁呀!

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-6 13:36 發表

若以人民生命為本
再放寛都好
根本唔應該撒消口罩
冇理由要老人家死快d
唔知果d人係咩野心態......

引用:
原帖由 家中富有師兄 於 2022-10-6 14:15 發表

安心出行又唔係好麻煩,點解要撤??
除咗條褲放屁都唔係好麻煩啫,點解唔除?
大把地方冇人理你有冇拍,亦管不到,出入時間可自行輸入,追蹤個屁呀!,拍唔麻煩不過多9餘啫,有L用咩?

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-6 14:55 發表

你唔驚,你而家都可以唔用口罩,怕乜野呢?怕俾人拉?其實唔需要向政府跪低,而家開始唔好用罩。
你點知㗎,我日日快測,日日除口罩跑步,都唔幾爽

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-6 15:44 發表

跑完咪又係要用返,何必要被強權控制呢? 真可憐
你是否鼓吹犯法?
圖已cap小心被人拉嗰個係你

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-6 14:55 發表

你唔驚,你而家都可以唔用口罩,怕乜野呢?怕俾人拉?其實唔需要向政府跪低,而家開始唔好用罩。
你是否鼓吹犯法?
圖已cap小心被人拉嗰個係你

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-10-6 15:53 發表

你咪cap飽佢,冇人叫你唔用罩,係你自己要跪低。
我就非常支持用口罩既。
嘻嘻!哈哈!9縮了

引用:

我就非常支持用口罩既。
你說「其實唔需要向政府跪低,而家開始唔好用罩。」
你支持用口罩,但又鼓吹人唔需要向政府跪低,而家開始唔好用罩。
洗定個八月十五啦!

引用:

我就非常支持用口罩既。
即係你鼓吹我唔好跪低啦!
仲唔係鼓吹人犯法?
嘻嘻哈哈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]