• 瀏覽: 27,134
  • 回覆: 107
引用:
原帖由 acacac 於 2022-10-6 10:37 發表
無左針紙
「黃」專家異口同聲話取消安心
嘩….
不過我都支持既
多300萬人入餐廳酒樓堂食消費
一向都有啲人叫外賣,然後喺度堂食㗎~

磚家今天打倒昨天的自己?

引用:
原帖由 ccto14 於 2022-10-6 11:09 發表

一向都有啲人叫外賣,然後喺度堂食㗎~
唔係啩….
不過講真
其實打兩針乜都夠
加強濟……算吧啦

提示: 違規內容已被屏蔽
當面對個人利益或自由受到影響,人性就會出現扭曲,其他人既生死是漠不關心
香港人已死

背後力量全力脅迫政府. 政府要加油!
做對市民生命健康有基本保障的決定, 這才是正道. 

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2022-10-6 09:46 發表
本港昨增3,642宗新冠肺炎確診,單日數字較前日多300多宗,包括324宗輸入個案。自上月26日實施「0+3」入境安排以來,輸入個案由首7日的約200宗,新增至過去3日各逾270宗,但整體確診數字未見明顯反彈。政府專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌認為,若「0+3」實行兩周後疫情沒有明顯反彈,政府便應在11月前考慮

...
的基佬來港
一定爆
愛滋

引用:
原帖由 djimavic 於 2022-10-6 11:11 發表
磚家今天打倒昨天的自己?
呢啲叫做與時並進, 唔係好似啲防疫L咁一成不變

政府應該比個時間表出嚟, 等其他有關人士及行業, 早點安排, 以免好事變壞事

去0+2, 再0+1,先0+0,會唔會穩陣啲,點講都係人命,做醫生唔可以當睇數字

引用:
原帖由 謝老4發脾4 於 2022-10-6 09:46 發表
本港昨增3,642宗新冠肺炎確診,單日數字較前日多300多宗,包括324宗輸入個案。自上月26日實施「0+3」入境安排以來,輸入個案由首7日的約200宗,新增至過去3日各逾270宗,但整體確診數字未見明顯反彈。政府專家顧問、中大呼吸系統科講座教授許樹昌認為,若「0+3」實行兩周後疫情沒有明顯反彈,政府便應在11月前考慮

...
莫視老人既死亡

引用:
原帖由 曲明 於 2022-10-6 12:01 發表
去0+2, 再0+1,先0+0,會唔會穩陣啲,點講都係人命,做醫生唔可以當睇數字
成日講死亡率低

咁撚多人中實低啦
佢又唔講下實際死左幾多人

日日死6-9個,單位數,以香港人口,都好多
比例上計,美國係350個,全中國係1400人

個個專家轉晒口風,唔通驚冇糧出

引用:
原帖由 涷檸茶走甜 於 2022-10-6 10:49 發表
日日幾千宗叫取消 食左藥未
其實傷風流感都有呢條數,不過無人提咁解

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]