• 瀏覽: 77,134
  • 回覆: 10
  • 追帖: 5
+26
有個Coco哥口是心非話英國好正,個女可以騎馬滑雪,實情有苦自己知,好可憐

引用:
原帖由 andysan4 於 2022-10-5 22:45 發表

條躝癱近期咩環境
扮曬嘢話自己唔係交好多電費煤氣費 話淨係買樓嘅錢是唱英磅 其他錢都係揸美金 扮到自己好英明的形象 其實佢係柒到冇朋友 睇佢好睇過馬戲團

裝修間屋又爛尾 英國真係唔係人住嘅地方

引用:
原帖由 andysan4 於 2022-10-5 22:50 發表

鑊L鑊馬後砲補飛
蓮登都係咁恥笑
佢其實喺香討㗎 一講親佢就有人出嚟反駁 好心佢唔好學人做黃屎啦 蓮登仔又唔中意佢 佢又唔鍾意蓮登仔咁cheap 一味喺香討放link等人睇佢 因為佢鍾意鄉土啲讀者群 我們正常又有智慧

引用:
原帖由 wsp 於 2022-10-5 23:02 發表

我又唔會話佢口是心非
騎馬滑雪係玩
玩就當然開心
如果老豆係有幾百億身家嘅富二代
日日都玩梗開心
不過對一般人嚟講
玩只佔人生小部分
點樣過好日常生活至係最重要嘅問題
條友仔報喜不報憂

香港背靠祖國 資源豐富 價廉物美 喺外國就唔係喇 想食好啲嘅生果都冇 中國菜又太貴 海產類又唔新鮮。

今日先食完百香果 齒頰留香 又便宜又有益 諗下外國都冇呢啲嘢食 香港先係全世界最好嘅地方。

住在香港的很多日本人 都話香港是全世界最好住的地方。

引用:
原帖由 大貓主 於 2022-10-6 00:50 發表

未試過係外國生活,更會覺得外國啲屋大。其實係外國住,個個都係住咁大間屋。Coco 哥好似大鄕里咁,佢哋 一家又無品味,間屋整得一啲都唔靚。唔識嘢咪覺得正囉。
睇吓個 Ben 叔間屋就靚喇,有taste。Coco 哥嗰啲真係行埋一邊。俾人笑死。
係咪bob叔呀?條友有被害妄想症,睇了精神科,成日驚比人拉,喜歡陷香港之不義,又一個黃屎極品,全部都唔正常

引用:
原帖由 free33sky 於 2022-10-6 01:44 發表

香港3x度,熱死人
英國10度 正wor 
電費仲正

引用:
原帖由 free33sky 於 2022-10-6 01:50 發表

小小成本算物
最緊要唔好返來,
香港熱到無自由,無朋 友
冷氣機就係我嘅朋友

引用:
原帖由 hanE 於 2022-10-6 01:56 發表

佢唔同香港掛勾食屎都似,成班野有邊日唔提香港,拍片俾鬼睇咩?咪又係要靠香港人睇,所以唔好入去睇佢哋嘅片,唔好益啲垃圾。
我入去dislike 同埋檢舉 佢一講政治我就檢舉 原因係資料不實😁

引用:
原帖由 奇異果博士 於 2022-10-6 01:58 發表

係香港仲有少少嘢就拍片公審人,點解去到英國冇啲咁嘅片嘅?拍嚟拍去淨係得啲叫你係啲town仔、貧民區百零萬買間house嘅片😔

仲有仲有,YC係香港唔係少少唔滿意就叫人搵個高官、話得事嘅嚟同佢傾咩?去到英國仲有冇繼續咁做?🤔
皆因洋奴都係畀番洋人管先得

引用:
原帖由 hanE 於 2022-10-6 02:11 發表

講真全世界應該都冇乜邊度有香港人用冷氣用得咁豪,而家正蓋著被享受冷氣中。
香港人已經用慣冷氣 冇冷氣唔得冇冷氣瞓唔著呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]