• 瀏覽: 76,761
  • 回覆: 27
  • 追帖: 5
+26
引用:
原帖由 芫茜皮蛋 於 2022-10-6 07:54 發表

唔戴口罩,唔打針,果邊睇醫生都難,直接等死都係自己嚟!
乜傷風感冒, 你都禁易死架?係咪本身有隱疾先?

引用:
原帖由 fai28 於 2022-10-6 08:15 發表

無知曱甴至會羨慕佢,你好羨慕佢?
你間屋有無Coco gor嗰間, 既一半大先?唔好紅眼症!!

引用:
原帖由 90後大鱷 於 2022-10-6 08:15 發表

英國是民主的,是進步的
大英既氣場, 唔同東方「小農社會」;唔明?去問陶傑~

引用:
原帖由 tipp-ex 於 2022-10-6 15:05 發表
點解唔去美國,BNO去美國係咪易過特區護照,係美國自由過英國啦
其實好多香港人過咗去加拿大~

引用:
原帖由 hkgfai 於 2022-10-7 11:06 發表

講撚到去蠅國好似好艱難咁,其實攞本濕九BNO去就得啦,真係岸尻舞若衣
BNO Visa要申請架;你估去旅行免簽呀?!

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 11:32 發表

咪咁on9,你究竟係英國睇過醫生未
你咁講, 可以肯定你連NHS點運作都未知~

引用:
原帖由 狂收股息 於 2022-10-6 23:45 發表
港燦移民其實最適合係去中國大陸、台灣、新加玻、日本、越南、泰國。。。大家都係黃黑皮膚。。移民英美歐根本係攞苦嚟辛、攞命嚟捱。。。
仲有, 移去菲律賓~

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-6 22:31 發表
發表時間: 2022-10-5 22:12
所在論壇: 香港及世界新聞討論
所在主題: 移英港人呻冬天隔個星期打風、難約睇醫生 外母決棄BNO VISA回港

評分分數: 基本分數 -20
操作理由: 內容/圖片違反本版版規

又被扣了20分
帖子內容違反咩, 被移區??

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 11:42 發表

我係5知點運作,但我係英國讀書時睇過醫生,免費?5好咁on9啦,留學生都冇免費,更何況BNO ER
BNO Visa 你識條毛咩?仲話去過讀書;屎片呀??

引用:
原帖由 imad 於 2022-10-7 12:09 發表
呢條 7 head Eddie#609  仲厚面皮講睇病唔使錢 比左600磅 之後就唔使錢,600磅貼士呀?
咦~你哋真係好驚BNO走喎;唔係扮既, 睇得出~

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 12:26 發表

5好意思,我去讀大學時都係用BNO visa,真金白銀一年30萬比英國佬,5似你地而家咁拎住本BNO去做難民
啊~原來你連Visa/Passport都唔識分辨;咁真係去讀屎片囉;可憐你爹娘!!

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 13:12 發表

你5好on9好不好?當年2000年代去英國讀書,我拎住本BNO passport一樣要student visa,落機過海關一樣要比人問長問短最後係護照上畫龜,你真以為拎住本濕9 BNO人地當你British Citizen??
所以咪話, 你根本唔知BNO Visa 係乜;成個藍尸咁狗衝出嚟柒, 失禮死人呀, 真係讀屎片!!

引用:
原帖由 hkgfai 於 2022-10-7 13:52 發表

申請有幾難呀? 97前既香港人全撚部都有呀ON9
又一件廢柴, 分辨唔到Visa/Passport之不同!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]