• 瀏覽: 77,103
  • 回覆: 703
  • 追帖: 5
+26
白痴 Eddie 話nhs 幫你免費醫療

Dllm 黃屍講野你信小小就夠,你未L講每年要比$6000 港幣呀 ! 免費?….免你老味咩

正常講 97前 都冇乜人揀英國移民,都知唔好住啦, 而家比你玩5年特長簽證 …就唔好埋怨啦

日日講移民冇晒興趣啦。可以講其他嗎

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-10-7 08:52 發表

你都佢地兩隻block 狗block 左?
我指係班藍友

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-5 22:12 發表
【移民/英國/BNO】最近數年在移民潮中有不少港人移民到英國,當中亦有部分人因難以適應當地的天氣和文化而選擇回流。有移英港人日前就在網上分享

...
曱甴

引用:
原帖由 聰明神氣的百合 於 2022-10-5 23:55 發表
廢老賤窮藍日日post 呢d 做乜?你地連去英國既資格都無,藍人正仆街仔女一定唔會理你地

你地貼呢d都無用架,窮廢老藍無本事走,你地仔女見到藍父母就立即走晒唔想見到藍父母

第日藍廢老病都無人理
講撚到去蠅國好似好艱難咁,其實攞本濕九BNO去就得啦,真係岸尻舞若衣

唔好返來。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-5 23:36 發表

有NHS,  免費醫療~
咪咁on9,你究竟係英國睇過醫生未

引用:
原帖由 hkgfai 於 2022-10-7 11:06 發表

講撚到去蠅國好似好艱難咁,其實攞本濕九BNO去就得啦,真係岸尻舞若衣
BNO Visa要申請架;你估去旅行免簽呀?!

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 11:32 發表

咪咁on9,你究竟係英國睇過醫生未
你咁講, 可以肯定你連NHS點運作都未知~

引用:
原帖由 狂收股息 於 2022-10-6 23:45 發表
港燦移民其實最適合係去中國大陸、台灣、新加玻、日本、越南、泰國。。。大家都係黃黑皮膚。。移民英美歐根本係攞苦嚟辛、攞命嚟捱。。。
仲有, 移去菲律賓~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-7 11:40 發表

我係5知點運作,但我係英國讀書時睇過醫生,免費?5好咁on9啦,留學生都冇免費,更何況BNO ER

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-6 22:31 發表
發表時間: 2022-10-5 22:12
所在論壇: 香港及世界新聞討論
所在主題: 移英港人呻冬天隔個星期打風、難約睇醫生 外母決棄BNO VISA回港

評分分數: 基本分數 -20
操作理由: 內容/圖片違反本版版規

又被扣了20分
帖子內容違反咩, 被移區??

引用:
原帖由 160匹飛度仔 於 2022-10-7 11:42 發表

我係5知點運作,但我係英國讀書時睇過醫生,免費?5好咁on9啦,留學生都冇免費,更何況BNO ER
BNO Visa 你識條毛咩?仲話去過讀書;屎片呀??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2022-10-7 11:40 發表

Eeee ⋯⋯Hey!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]