• 瀏覽: 22,517
  • 回覆: 12
+7
美國前國務卿蓬佩奧周二(4日)在Twitter公開來自中國駐美國大使館的施壓信,他留言指中共要他停止說出真相,這不可能,

批評蓬貝殼對中共作出不實指控被歪曲為施壓信,好膚淺的美式文宣

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221005/bkn-20221005123051035-1005_00952_001.html

蓬貝殼在任時每日都有大量証據証明乜乜勿勿,但係果堆証據只係得佢自己一個有權查核
到今日都仲未拿出可讓公眾查核的証據
醜陋的美共政權圈子

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2022-10-5 19:05 發表

薘先生的真相就是大話
他在大學演講時教人講大話
美共政權由蓬貝殼神經總統開始腐爛

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-10-5 19:16 發表

咩施壓信,呢隻老尾死廢坑,大種乞兒向戰犯小英自抬身價..
呢隻大種乞兒可能係下屆美共總統,大話總統

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-10-5 19:18 發表
中國夠日日被歐美「搓拿搓拿」啦,中國也開始不停說出佢老美的人權狀況真相啊,剛剛個聯合國人權理事會中,中國代表就已經說出佢老美的種族歧視狀況的人權問題呢!
大6不去侵略別國是不會被聯合國尊重的

引用:
原帖由 judylam651 於 2022-10-5 19:31 發表

隻大種乞兒咪頻頻死去台灣向小英民賤黨攞競選經費..
肉酸到佢呢

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-5 20:16 發表

呢條肥豬蓬,究話有哂證據證明新冠病毒係由中國實驗室洩漏出嚟,噏呢噏去,咪都係鳩噏冇料到
靠講大話來運行的政府

引用:
原帖由 辟易 於 2022-10-5 20:57 發表

是不是這樣?
諷刺的普世價值

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-10-5 20:55 發表

肥豬蓬自己都爆響口,老尾屍唉A係負責偷呃搶騙
肥豬蓬想染指下任總統,風中殘燈將命令屍唉A做野,發放肥豬蓬黑材料

引用:
原帖由 niki885 於 2022-10-5 21:08 發表

佢跟本冇中生有,作個議提出來抽水,𤔡的是想選總統
想選總統唔同以前了,而家選要面對現任邪惡總統的阻撓,甚至死亡恐嚇  

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-10-5 20:49 發表

呢條仆街都果頭近 果時日日China China China, 到而家都仲係 China China China, china 原來係佢老豆
同而家布林很一樣,國務輕呢個位職責係作文說謊唱衰敵國

引用:
原帖由 後天紅色的羊 於 2022-10-5 20:50 發表

因為佢就係正確正義的, 所以你反對佢即係打壓正義, 明白未?
典型美式洗腦講詞

引用:
原帖由 4player 於 2022-10-6 08:40 發表

佢瘦咗好多,睇黎退任後冇啖好食所以而家走出嚟抽下水
被大6制裁,冇乜商人敢聘請,尤其大公司,聽乞食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]