• 瀏覽: 22,364
  • 回覆: 179
+7
呢個政棍,厚顏無恥

個閪樣越嚟越似蕭藥丸,可唔可以叫佢 表演食狗屎。

食屎啦!

附件

YmDj-hvvuiyn5254955.jpg(15.64 KB)

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-5 18:29 發表
美國前國務卿蓬佩奧周二(4日)在Twitter公開來自中國駐美國大使館的施壓信,他留言指中共要他停止說出真相,這不可能,

批評蓬貝殼對中共作出不實指控被歪 ...
封信呢?唔好學埋肥浸d衰野:揸住個信封又話證據不過你仲衰過肥浸:得佪鳩噏連信封都冇原來鳩噏係尾狗特色

引用:
美國前國務卿蓬佩奧周二(4日)在Twitter公開來自中國駐美國大使館的施壓信,他留言指中共要他停止說出真相,這不可能,

吾見得係施壓,只係指出吾同意你所講嘅野。

引用:

個肥佬瘦左咁多

引用:
原帖由 T2. 於 2022-10-5 19:18 發表

呢隻大種乞兒可能係下屆美共總統,大話總統
隻大種乞兒咪頻頻死去台灣向小英民賤黨攞競選經費..

提示: 違規內容已被屏蔽
沒官位,平民一名美國總統中國都唔理你想太多

虛擬施壓信?自騙自導

蓬佩奧自己說出的真相咪就係呢D囉。

附件

20200430_93d0da5680fc70511028SsVga4vbbkuf.jpg(17.64 KB)

美狗窮到癲晒!

引用:
原帖由 9big 於 2022-10-5 19:13 發表

黃人起機原來咁容易 
可能起緊機唔得閒回啦
不過Eddie狗好快出第二個帖讚豬八戒,跟手幾個圍爐account 又圍埋一齊打飛機

隻肥🐷瘦咗幾個碼,係咪生咗Cancer🤗

引用:
原帖由 siupercy 於 2022-10-5 18:48 發表
we 拉 we cheap 係邊個口中講出黎?
仲有 We 屎(死)掉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]