• 瀏覽: 54,744
  • 回覆: 215
+5
人:對抗命運但我永不怕捱 過去現在難題迎刃解
人生的彩筆蘸上悲歡愛恨 描畫世上百千態
魔:控制命運任我巧安排 看似夢幻凡人難盡瞭解
人間的好景給我一朝破壞 榮辱愛恨任分派

人:努力未願平賣 人性我沒法賤賣
魔:今天死結應難解
人:努力興建
魔:盡情破壞
合:彼此也在捱
人:世界腐敗犯法那需領牌(看吧邪力正強大)
人:法理若在為何強盜滿街(看吧強盜滿街)
人:人海的衝擊比那蒼海更大(啊啊)
合:難為正邪定分界

引用:
原帖由 simon_mme 於 2022-10-5 16:51 發表

老尾:關我春事,你斷又唔係我斷。
美國最希望其他國互片,互炸,叫你死你事,

咁仲上唔上到網?

人家不是白食的🤣🤣

民主自由公義?呃智障,特別曱甴黃人

引用:
原帖由 楚曉 於 2022-10-5 16:34 發表
歐豬, 醒未啊, 俾老美害夠未啊?
唔會醒的,只要佢老美嗌多幾次豉油,盲煮,淫權共同價值觀,歐豬就會變walking dead 咁向前衝架嘞。😂😂😂

所以歐人真係好on9,   被人利用,還被害到自己。 真係狗一條,冇錯

歐豬真係幸福

唔買美國天然氣,意外會繼續來

引用:
原帖由 1000day 於 2022-10-5 15:49 發表
波羅的海(Baltic Sea)的北溪(Nord Stream)天然氣管道發生強烈爆炸後,挪威傳媒10月4日報道,由於一個問題,一條連接亨寧斯韋爾(Henningsvaer

玩到咁大

英國做嘅好事

親尾嘅聽聽話話都冇用

引用:
原帖由 ccto14 於 2022-10-5 16:53 發表

想搶生意?! 唔使諗~

據《彭博》引述消息指出,英國正與挪威磋商一份可能長達20年的天然氣合同,以期避免冬季停電的風險。

原文網址: 《彭博》﹕英國與挪威磋商長期天然氣供應合約 年期達20年 | 香港01 https://www.hk01.com/article/821994?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
好快歐洲嘅投資者會離開,去美國去中國去亞洲,美國都係背水一戰,去到出年美國還未夠資金就會爆煲,在世界舞台上退下來

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-10-5 15:53 發表
親美的下場,就是亂。
黃畜話有自由可以當飯吃, 安樂日子不要也罷.

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-5 16:01 發表
又要高人講下條電攬咩料影響邊d國家
頭先愛心大使話係俄仔做

@.愛心大使

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]