• 瀏覽: 54,526
  • 回覆: 215
+5
引用:
原帖由 chenflie 於 2022-10-5 18:53 發表

據聞呢段係海底鏡頭拍到個問題……
信唔信就有待查證
火滾忍者!?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-10-5 19:00 發表

照計沙椅怕凍唔會去到咁北
不丹還不丹:條纜經北極過?

引用:
原帖由 tiii 於 2022-10-5 19:05 發表

依家用太陽能板,風力發電得啦,再唔係學呆灣做愛發電
千禧疑團

引用:
原帖由 楚曉 於 2022-10-5 19:39 發表

點解海底有燈嘅?
狸都會用腦啦!有幾奇?

引用:
原帖由 史太夫 於 2022-10-5 20:07 發表
美畜又割歐洲韮菜呀屌 !
青銅聖衣都鄙視個「又」字啦!又雙叒叕……

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-10-5 20:08 發表

咁就唔知道啦。不過海上重要設施估計都會有帶燈同攝影監控咯。
挪威個邊我唔知。
我親眼見跨海大工程就係坐遊輪 去韓國濟州個程。聽講話係光纜喔。
從大陸沿海到韓國。每隔幾十米就一個大型浮標上邊配燈。成晚個航程,全程都係咁做。都唔知道有幾多個浮標同燈。真系數唔過來。

呢d國家間大工程真系唔野少。
同樣……咁樣都可以整斷電纜?
一條魚我覺得絕對無可能。
咁樣全程監控住,係點樣個專業人士同科技能力先可以 ...
6NO

尐間屋大到搵唔返切張床梳化都有排揀嚟瞓的選擇困難症患者有幾辛酸應該真係唔會有人明得倒的。

擋的偉大大於大到Ant man睇唔倒。

引用:
原帖由 peter925 於 2022-10-5 22:12 發表
挪威天然氣一定要低價無限量供應歐洲各國,否則這只是開始。
已是開始」都得啫

引用:
原帖由 BIBIJI 於 2022-10-5 21:54 發表

美國想令歐洲長期能源不足,攪到歐洲工業癱瘓,再以冇乜好處嘅利誘政策吸引歐洲工業移去美國,最後以哩堆先進技術操控世界。
拉丁語系 vs 崖士加甜的、嘩咖喱港、蒲倒大浪你阿嬤蒲倒變波

俄烏開戰後,各國及北約都處高度戎備狀態,
俄海軍一路被跟很難落手,亦無合理動機,
歐洲是受害者,今次美國好難甩身

而家英國經濟即將爆煲,各國在英投資急急逃離英國,
市民開始示威霸工....

德國總理及高官開始慌張到胡言亂語,呢頭話供武器給烏,
轉頭另一高層叫停,即德國內部認為提供武器給烏,
這場仗再一路打落去,受苦嘅係全個歐洲,德內部茅盾很大

法國亦展示出無能為力,能源問題無辨法,
還要面對英國經劑爆煲,歐洲版雷曼兄弟正在現,
歐洲各大銀行人人自危,現時傳瑞信已經出事

破壞海底電纜係奇招,但有星鍊做後備

引用:
原帖由 1000day 於 2022-10-5 15:49 發表
波羅的海(Baltic Sea)的北溪(Nord Stream)天然氣管道發生強烈爆炸後,挪威傳媒10月4日報道,由於一個問題,一條連接亨寧斯韋爾(Henningsvaer

辦可憐???

引用:
原帖由 冬寒中心的樓主 於 2022-10-6 04:20 發表
破壞海底電纜係奇招,但有星鍊做後備
星錬可以供電?

引用:
原帖由 sokwokwai 於 2022-10-5 15:53 發表
親美的下場,就是亂。
抵死

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2022-10-5 23:36 發表

白人對白人都咁狠,
點會對黃人咁友善
世界凶險,黃人知條毛咩

歐洲繼續努力自殘

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]