• 瀏覽: 11,763
  • 回覆: 74
美國哥倫比亞大學經濟學教授薩克斯(Jeffrey David Sachs)10月3日接受新華社記者採訪時表示,種種跡象表明,「北溪」天然氣管道泄漏最有可能的肇

教授講真話,小心啲FBI喎

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/821954?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

會否被消失呢?

美軍的衛星拍下了⋯稍後有野睇 深虎干的
侵派的已優先觀看

行動能力?動機?利益?
答案只得一個

提示: 違規內容已被屏蔽
最可怕係, 就算真係美國做,  
只要佢地死口唔認, 全世界都唔敢話係佢做,
(當然俄羅斯敢, 但西方國家同佢地敵對立場, 就算俄羅斯有晒証據, 都只會比佢地話係偽造証據,  相反, 美國佬攞一支唔知乜野粉, 話係大殺傷力武器, 就可以大條道理出兵)

提示: 違規內容已被屏蔽
佢都係推斷啫,有真憑實據嘅可公諸於世,讓大家瞭解事件真相

丹麥和瑞典嘅調查報告都唔敢說是誰人所為,呢單案唔係咁易破㗎

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-5 12:19 發表
佢都係推斷啫,有真憑實據嘅可公諸於世,讓大家瞭解事件真相
教授嚟喎

就算福爾摩斯再世,也未必咁輕易找出真相,專家又如何,無真憑實據都係靠估啫

唔駛問,一定係啲魚撞爛左佢,仲要4個位撞穿左

其實明眼人都知,但知又點?
無賴國唔承認、唔畀你查。
一如Covid,惡霸唔認,你都奈佢唔何。
公義?講啫!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2022-10-5 11:57 發表
美國哥倫比亞大學經濟學教授薩克斯(Jeffrey David Sachs)10月3日接受新華社記者採訪時表示,種種跡象表明,「北溪」天然氣管道泄漏最有可能的肇

教授講真話,小 ...
係CIA

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2022-10-5 12:13 發表
最可怕係, 就算真係美國做,  
只要佢地死口唔認, 全世界都唔敢話係佢做,
(當然俄羅斯敢, 但西方國家同佢地敵對立場, 就算俄羅斯有晒証據, 都只會比佢地話係偽造証據,  相反, 美國佬攞一支唔知乜野粉, 話係大殺傷力武器, 就可以大條道理出兵)
Syria 偷油, 已經算係罪證確鑿. Syria 上埋聯合國投訴, 唔夠佢打. 無計.

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2022-10-5 12:15 發表

法輪神功亂倫妹,又偷聽到川爸雞爸,拜登龜爸秘密。
上嗨狗⋯今天輸死未😆😆😆
記得提你老闆們準時交卡數和找數 否則有上新聞

記得幫D乜乜院的老人換尿片~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]