• 瀏覽: 21,781
  • 回覆: 131
+8
如果射中首爾仆街鳥,我最喜歡就是 (G)I-DLE 的主唱趙美延,好彩唔中啫 😷

可能系刻意。令金大元帥高興下。兩方緊張降溫。

細至跌Mon大至跌導彈,太神奇

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-10-5 12:03 發表
南韓同呆灣一樣廢
哩2個長期依靠美軍. 韓國連指揮權都無. 點會有得黎戰力.

日本都可以自己指揮, 但韓國無. 死都唔肯交. 估計係美國覺得南韓軍隊, 戰力問題係幾嚴重

南韓追上了台灣的質素

金仔應該笑到瘦咗兩磅🤣

引用:
原帖由 green2016 於 2022-10-5 12:18 發表
如果射中首爾仆街鳥,我最喜歡就是 (G)I-DLE 的主唱趙美延,好彩唔中啫 😷
趙美延

附件

19927916537349512.png(671.3 KB)

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-5 11:25 發表

南韓,日本都係得把口
韓日呆都係

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-10-5 11:11 發表
玄武-2 又唔係對空防禦導彈
南韓軍方係咪食左屎 射黎做乜野
想還以顏色? sorry 北韓巴不得你咁做
唔係 , 我覺得仲有一個可能
所有南韓玄武導彈本身已瞄準北韓目標
但試射前又唔記得改目標
射出後才發現軌道攻擊北韓
才急急腳改目標自毀

之前北韓都曾經射錯俄羅斯, 但人地應變較好在空中引爆
南韓應變就柒到不知所謂

國際笑話

老美次貨係咁上下

當今無核武國家基本上不用放眼內

過期美國貨

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-5 11:00 發表
南韓軍方和駐韓美軍向朝鮮半島東部海域實施地對地導彈聯合射擊,反制北韓昨日發射中遠程彈道導彈挑釁。 南韓聯合參謀本部表示,韓軍和駐韓美軍各自發射2枚陸軍戰術彈道導彈,合計4枚,精準命中東部海域目標。 另外,南韓軍方又發射一枚「玄武-2」彈道導彈,但升空不久就偏離正常飛行軌道,墜落發射基地,無人受傷。韓...

南韓患咗發射障礙症

飛彈變殞石,祝賀殞石乙。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]