• 瀏覽: 22,447
  • 回覆: 131
+8
震懾北韓??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-5 11:28 發表
震懾北韓??
專登示弱黎向政權獻媚就有

引用:
原帖由 k514 於 2022-10-5 11:19 發表
肥仔金肯定嚇到腳軟
肥仔金笑到碌地

引用:
原帖由 2013gundam 於 2022-10-5 11:11 發表
玄武-2 又唔係對空防禦導彈
南韓軍方係咪食左屎 射黎做乜野
想還以顏色? sorry 北韓巴不得你咁做
玄武-2係地對地飛彈,韓佬係想話俾金仔聽佢有能力打爆佢D發射井和可藏身嘅地下碉堡…

擺脫美國控制,才是民主,享自由, 和平

泡菜軍玄武2,同呆蛙軍雄三導彈一樣衹識攻擊殺害自己人..

https://www.youtube.com/watch?v=-qLsnk9kbGk&t=29s

示威變示弱

過期飛炸測試

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-5 11:28 發表
震懾北韓??
南韓、日笨未識死住係甘仔隔離同美國搞野…唔知幾時甘仔失驚無神掟個導彈失靈跌落民居佢哋唔係諗著美國會出手嘛

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-5 11:00 發表
南韓軍方和駐韓美軍向朝鮮半島東部海域實施地對地導彈聯合射擊,反制北韓昨日發射中遠程彈道導彈挑釁。 南韓聯合參謀本部表示,韓軍和駐韓美軍各自發射2枚陸軍戰術彈道導彈,合計4枚,精準命中東部海域目標。 另外,南韓軍方又發射一枚「玄武-2」彈道導彈,但升空不久就偏離正常飛行軌道,墜落發射基地,無人受傷。韓...

南韓內射成功🤣🤣。 金仔都唔洗按鍵,南韓分分鐘會自我毀滅

使唔使換過批,南韓國會有冇打算探訪蔡省長?

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-10-5 11:00 發表
南韓軍方和駐韓美軍向朝鮮半島東部海域實施地對地導彈聯合射擊,反制北韓昨日發射中遠程彈道導彈挑釁。 南韓聯合參謀本部表示,韓軍和駐韓美軍各自發射2枚陸軍戰術彈道導彈,合計4枚,精準命中東部海域目標。 另外,南韓軍方又發射一枚「玄武-2」彈道導彈,但升空不久就偏離正常飛行軌道,墜落發射基地,無人受傷。韓...

豬隊友,比神對手更可怕!

笑撚死😂你同北仔玩呢啲🤭有排你受呀!🤣

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-5 11:44 發表

南韓、日笨未識死住係甘仔隔離同美國搞野…唔知幾時甘仔失驚無神掟個導彈失靈跌落民居佢哋唔係諗著美國會出手嘛
防衛省估計,導彈飛行距離被認為是至今最長,未有採取行動攔截。日本將提升防衛能力,警告不排除採取任何行動,包括進行反擊。
南韓總統尹錫悅警告,平壤可能將面臨南韓及其盟友的堅決回應。

過期火藥?
偷工減料?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]