• 瀏覽: 20,347
  • 回覆: 129
學歷高都無用,現在之優秀新一代根本唔識乜叫"守法"!

引用:
原帖由 bbq323 於 2022-10-5 08:49 發表

越讀得書多越無腦!大學教授都被電騙幾百萬,D學生都有返咁上下
仲要四人串某防礙司法公正,死得,後面兩個,呀sir問邊個係司機,話瞓著咗唔知味得囉!
依D叫齊上齊落,我哋識條鐵咩

引用:
原帖由 bbq323 於 2022-10-5 08:49 發表

越讀得書多越無腦!大學教授都被電騙幾百萬,D學生都有返咁上下
仲要四人串某防礙司法公正,死得,後面兩個,呀sir問邊個係司機,話瞓著咗唔知味得囉!
真係豬隊友!

咁大年紀仲浪費時間,

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-10-5 09:45 發表

x2

酒駕其實好小事,又唔係職業司機,初犯一般罰款了事(尤其是優獸青年,係需要俾機會既

而家頂包,官老爺都幫唔落手,可能要坐
應該唔駛坐,不過留案底都on居

引用:
原帖由 西門官人07 於 2022-10-5 08:19 發表

人地揸大g,洗鬼做嘢咩,返學都係想食學生妹咋
醒目

引用:
原帖由 曲明 於 2022-10-5 10:18 發表
28, 34歲仲讀緊大學 .....
優秀人材!

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-10-5 09:51 發表

所以而家經常都同小朋友講屋企緊緊地
快d讀完書出黎做野幫補下
早排同幾個朋友食飯
講開4個仔女都在各濕大學畢左業1,2年
當中只有1個做緊野其他坐左係到硬膠膠
咁垃圾等運到呀

有錢 有青春 有女
宜家有埋案底

豐盛美滿人生

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2022-10-5 08:09 發表
東九龍總區交通部人員10月3日在區內進行代號「追捕者」(QUICKCHASER)的打擊酒後駕駛行動。行動中,人員在龍池徑近龍翔道巡邏期間發現一輛平治四驅車形跡可疑,上前截查期間懷疑司機與一名女乘客交換座位,經調查後,該名姓朱(28歲)男司機未能通過酒精呼氣測試,涉嫌「酒後駕駛」及「妨礙司法公正」被捕。另外,該名姓卓(28歲)女乘客,以及另外2名分別姓王及姓上官的34歲男乘客則涉嫌「妨礙司法公正」被 ...
優秀的細路

犯咗法就要認, 打就要企定

男司機正人渣,犯了法搵條女去頂,男人中的恥辱敗類。

引用:

讀書叻,只代表佢記性好。 唔好以為呢啲人好醒目! 隨時蠢過隻豬

引用:
原帖由 JamesJamesLau 於 2022-10-5 08:13 發表
吊佢 34碎28碎28碎
大學4年級牲??????
野又唔能做
廢青

大學生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]