• 瀏覽: 23,466
  • 回覆: 130
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 wilsonkf 於 2022-10-5 07:09 發表
政府醫院做醫生都拒收
遲下可能出政府糧都拒收,比如係津校教書
偏偏呢班人中黃人比例最高  
[img] ...
小黃人去到邊陀衰家到邊,
根本他國就唔想收,但知得遲,宣傳曬話收喎
依家咪八仙過海各施其法耍走小黃人囉
當然,另一角度係,美帝吹雞,佢地應機,做完大龍鳳打完卡,梗係唔收班陀衰家啦

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 2022-10-5 07:13 發表
原來美心咁危險。
其實美心好多小黃人架,係每間分店都有
因為穩定,薪算好糧算準
小黃人自有辦法趕走普通人同事/競爭者霸咗呢啲“好”位
(例如騷擾電話、投訴電話、小黃人拉隊做閪客逼走普通人)

呆灣未必知咁多美心事件
但收嘅移民申請就肯定見唔少喺美心返工嘅小黃人
咁咪攞嚟做攔截條件囉

民進黨是因黑暴而得勝的,用完即棄了

公院好多反共架喎咁都唔收
菜菜子冇錢搵借口

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-10-5 06:34 發表
【明報專訊】港人移居台灣近期屢傳阻滯,本報翻查台灣行政院資料,顯示台灣當局近兩年處理至少逾70宗港人申請居留及定居的行政申訴,全數被行政院駁回。申訴書披露,台灣移民署會同陸委會以「國家安全」相關理由拒絕港人申請,包括質疑其現任或曾任公營醫院、大學、國泰航空或美心集團,有「危害國家利益、公共安全之虞」。有內地出生港人被拒在台定居,翻查這類個案,約三分之二被台灣當局質疑業務運作或業績不符要求;其餘三分 ...
曱甴痴心錯付。

引用:
原帖由 s336990 於 2022-10-5 10:34 發表

其實美心好多小黃人架,係每間分店都有
因為穩定,薪算好糧算準
小黃人自有辦法趕走普通人同事/競爭者霸咗呢啲“好”位
(例如騷擾電話、投訴電話、小黃人拉隊做閪客逼走普通人)

呆灣未必知咁多美心事件
但收嘅移民申請就肯定見唔少喺美心返工嘅小黃人
咁咪攞嚟做攔截條件囉
話之你黃藍,condom結果都一樣。

國泰同美心預咗喇
不過醫院同大學呢啲黃人基地
都被台灣打壓
有理由相信台灣借人過橋
唔想黃C過來攪事

乜唔係指住鼻哥話我係YC黑暴就可以有特殊通道入境嘅咩

引用:
原帖由 有贏冇輸 於 2022-10-5 10:54 發表

話之你黃藍,condom結果都一樣。
結果好唔同
我高呼愛國唔洗坐監
點condom都可正常生活

但小黃人搞革命暴動要刑責
仲有唔少著草外地
賤過地底泥
原本年紀輕輕大把可能性
就變成活喺陰溝

引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-10-5 06:39 發表
是但啦, 反正台灣成日有地震 
仲有次次衝天大火災梗有嚴重傷亡,消防部門係咪次次例檢都收晒錢?

學1450話齋:點解呢個政權咁脆弱,只不過喺美心、政府做過就威脅到佢哋嘅安全?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-10-5 06:34 發表
【明報專訊】港人移居台灣近期屢傳阻滯,本報翻查台灣行政院資料,顯示台灣當局近兩年處理至少逾70宗港人申請居留及定居的行政申訴,全數被行政院駁回。申訴書披露,台灣移民署會同陸委會以「國家安全」相關理由拒絕港人申請,包括質疑其現任或曾任公營醫院、大學、國泰航空或美心集團,有「危害國家利益、公共安全之虞」。有內地出生港人被拒在台定居,翻查這類個案,約三分之二被台灣當局質疑業務運作或業績不符要求;其餘三分 ...
巧立名目,借題發揮,落閘。那個國家願收容滋事份子,低等垃圾吖

引用:
原帖由 負資產BBQ 於 2022-10-5 10:07 發表

你放心,醫館局手足一定會請返。
咁你又啱,政府都係嘴巴嚴格

支持去台灣省消滅菜菜子

咩都假,數字說明一切

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]