• 瀏覽: 12,453
  • 回覆: 79
烏克蘭軍方繼續反攻俄軍,並取得進展。烏克蘭總統澤連斯基周一(3日)晚表示,在多個地區再解放一些城鎮,但沒有透露詳情。他強...

烏克蘭d逃兵原來已經歸隊,
被俄羅斯摧毀嘅坦克仲大量修復完好

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221004/mobile/bkn-20221004051455840-1004_00992_001.html

幾時反攻俄國

殺的都是 烏人親俄人士…

又話俄軍得3日糧?
仲洗乜打?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-4 21:28 發表
烏克蘭軍方繼續反攻俄軍,並取得進展。烏克蘭總統澤連斯基周一(3日)晚表示,在多個地區再解放一些城鎮,但沒有透露詳情。他強...

烏克蘭d逃兵原來已經歸隊 ...
其實只是俄軍退兵

烏狗上當進入老俄核圈套,今次連美畜主人都要一齊變核子麈啦屌 !

3月果時班五毛又話打基輔 又話斬首行動
呢家10月仲要比人反擊埋
信香討五毛真係仲衰過信風水佬

普京快出核彈炸佢老母西!咪等班人咁得戚!

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-5 13:29 發表
3月果時班五毛又話打基輔 又話斬首行動
呢家10月仲要比人反擊埋
信香討五毛真係仲衰過信風水佬
10月開始凍.....拉長烏軍補給線

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-4 23:04 發表
幾時反攻俄國
被俄佬佔領左十萬平方公里土地,攞番少少都當自己贏

引用:
原帖由 封無可封 於 2022-10-5 16:07 發表

被俄佬佔領左十萬平方公里土地,攞番少少都當自己贏
以為烏雞反攻俄國添

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-10-5 16:08 發表

以為烏雞反攻俄國添
美爹供應嘅武器講明唔准打到俄羅斯境內

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-10-5 03:50 PM 發表

10月開始凍.....拉長烏軍補給線
係就退到俄羅斯境內啦,補給線,你估打二戰咩

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-5 20:31 發表

我又唔係軍官, 點之佢諗咩
總之開始凍....+好多基建破壞晒.....間屋穿晒'loan"點取暖???

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2022-10-5 20:31 發表

打杖唔洗補給,睇黎你係未來人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]