• 瀏覽: 31,946
  • 回覆: 189
+7
(星島日報報道)中共二十大前夕,社交媒體流傳九十六歲的前國家主席江澤民的生日照,背景則是國家主席習近平、總理李克強敬獻的祝壽花籃。照片

江主席好野!!!
祝江主席生日快樂年年有今日【萬歲萬歲萬萬歲!!!】

居然去到96歲高齡都重好身體好精神老虎打死幾隻???

有人話緊系啦:
【日日有太醫醫院D名醫每天煲千年人參+天山雪蓮】過佢服用咖渦???
重【金晴火眼】時時刻刻睇實佢老人家咖??
不過聽講好多人都話想江主席做返好過習主席咁話渦???
咁佢做得好好咩???
咁你話呢???

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/daily/article/2489361/日報-中國-網傳江澤民生日照-習李送花籃祝壽

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-4 15:56 發表
  江派強勢回龜

包子佢 ...
咁你想江主席做返定習主席做???
覺得邊個做得好D呢???
聽講好多香港人都想江主席做返???
WHY【點解呢】????

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-10-4 16:00 發表

你係邊度收到好多香港人想江主席做番?

傳,,曱甴死全家,,我信

引用:
原帖由 caorenjie 於 2022-10-4 16:01 發表

兩億黨員退黨你信唔信喔?
作野???
證據呢???

N年前啦 孫仔呢~係新加坡點!有冇睇賽車🏎️成35萬人現埸
張圖好似有好多重疊位
用iphone1時 鏡頭拍?😀

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-10-4 16:03 發表

你係邊度收到好多香港人想江主席做番?
聽講好多人都係咁講渦???
起碼唔洗做死都係果個囖???

引用:
原帖由 coffeeswl2521 於 2022-10-4 16:00 發表

老江有個特點,就係睇落好無知。不過就係睇落嗻。
佢成功用帶牛仔帽扮親美,俾足面克林頓。攞到WTO入場飛。最惠國待遇。
號召國民韜光養晦,係西人面前扮狗,軍事上邊扮弱。俾國民同外國屌足十年,軍備無發展。
但今日大陸先進軍備,其實就係佢個陣定落。
高鐵規劃都系佢個時代。
而且經濟起飛就係佢個陣個國策導致。

老江係有料到d。 真系大智若愚。

今日習好明顯,好大喜功。但實際做野個深度同眼光。完全唔係老江個皮。

黃瓜誠既主子死蛤蟆,呢兩條粉皮幾撚時死

有一個很適合他的稱號,就是中共丁春秋。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-10-4 16:08 發表

老江有個特點,就係睇落好無知。不過就係睇落嗻。
佢成功用帶牛仔帽扮親美,俾足面克林頓。攞到WTO入場飛。最惠國待遇。
號召國民韜光養晦,係西人面前扮狗,軍事上邊扮弱。俾國民同外國屌足十年,軍備無發展。
但今日大陸先進軍備,其實就係佢個陣定落。
高鐵規劃都系佢個時代。
而且經濟起飛就係佢個陣個國策導致。

老江係有料到d。 真系大智若愚。

今日習好明顯,好大喜功。但實際做野個深度同眼光。完全唔係 ...
講得幾好渦???

引用:
原帖由 sakito520 於 2022-10-4 16:08 發表
黃瓜誠既主子死蛤蟆,呢兩條粉皮幾撚時死
積下口德唔該???
佢地一樣對香港付出好多貢獻咖ok???

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]