• 瀏覽: 29,892
  • 回覆: 164
+14
引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-10-4 12:35 發表
《華爾街日報》報道,中國能源公司正將進口的美國液化天然氣轉售到歐洲、日本和韓國,每批貨的利潤達數億美元。報道指,隨着經濟放緩、因疫情實施封

美媒有 酸味

多謝建國同志

老尾最時食核彈陸沉?

但對於有四成人一個月先一千蚊多尐收入嘅窮西國就好多好多錢囉

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-10-4 13:01 發表
制裁俄羅斯,中國名義賣囉

1家便宜2家著,中俄都有錢賺,大家happy
係囉,修好北溪兩條管道,比錢大陸,大陸再比錢俄羅斯直接輸比歐豬,一定平向老尾買!
咁又可以制裁俄羅斯又有平能源用

又過盟友一棟,有貿憂買唔到天然氣,過唔到冬咩

引用:
《華爾街日報》報道,中國能源公司正將進口的美國液化天然氣轉售到歐洲、日本和韓國,每批貨的利潤達數億美元。報道指,隨着經濟放緩、因疫情實施封

問題係,邊隻股票號碼做緊呢樣嘢

引用:
原帖由 batboy27 於 2022-10-4 14:47 發表

係囉,修好北溪兩條管道,比錢大陸,大陸再比錢俄羅斯直接輸比歐豬,一定平向老尾買!
咁又可以制裁俄羅斯又有平能源用
所以使L擔心,英歐狗會過唔到冬咩,打能源戰又輸剩條核底褲

強迫每水船賺幾億

明明是美國在背後策動俄烏戰爭,從中取得巨額利潤,還可以令歐洲絕對服從美國。現在竟然想利用傳媒,帶風向說是中國得益? 

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-10-4 12:56 發表
D歐洲文官都唔理平民的死活⋯梗要諗辦法求生架 
高官全世界都有自己物業,呢度無氣用咪飛去另一個有氣用既家,反觀平民百姓咪食自己等死挨苦囉

有傻仔買做乜唔賺佢錢?🤭

引用:

只賺數億美完,良心價啊,吊佢老美賣的話,應該可以賺多十倍。

係七兩普要求中國購買美國貨,減少貿易赤字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]