• 瀏覽: 38,664
  • 回覆: 293
企係黃醫果邊!
老鼠叫嘅?!!!

點解香港咁多呢類姓江嘅人渣

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-10-4 12:24 發表
呢個議員簡直白痴低能唔適合做議員 ! 政府的合理懷疑根本係常識問題 ! 點可能有醫生對每個診症需要免針紙病人的診斷時間可以咁快 ?!
明顯就係亂開免針紙啦仲需要什麼証據 ?!  等於有人同你講佢跑得快過汽車你會唔會叫佢表演吓先信佢 ?! 睇佢表演都浪費時間啦 !

一直關注本港防疫措施和政策的選委界立法會議員江玉歡,今日(4日)再在社交網站撰文,質疑政府 ...
一次過廢除二萬幾張假文書, 有什麽問題, 真係唔知江玉歡係議員?

針紙乜春用意都係迫針
迫到 93% 效果如何第五波清楚不過
對策慢幾拍
有大把口報藥唔用只會製造關卡
而家先逐步放寬,都唔知已經枉死咗幾多條命

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2022-10-4 13:20 發表

而家警察治港,除左谷針捉政治犯垃醫生乜都唔識做
可唔可以舉出一個沒有犯法的政治犯來了解一下?

未經審判就話造假,確實唔啱規矩
正如江議員所講:宣佈失效的法理依據係咩?
最多都只係政府自己唔承認呢d免針紙,從而規管自己內部的職員

咩流感試過令香港一波死過萬人?咁輕症狀希望你屋企人多中幾次。

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2022-10-4 13:49 發表

法律界人士真的不是人, 我們普通人都知道破壞法治是這7醫畜, 雖然未定罪, 但正常人都知道一天不可能發出這樣多的針紙. 明知針紙有問題, 仲要等什麼 ?
政府做事要根據法律的授權,否則終有一日鐵拳都會打到你頭上,不受制約的權力係好可怕的,唔好鼓吹呢d野

江玉歡,乜水?

引用:
原帖由 x747x 於 2022-10-4 12:29 發表
原來江玉歡就係漢奸臥底,真好,發現到!
仲有一推暗黃, 所以比唔上新加坡, 因為好多人仲拖緊政府後腿...

呢d事,政府唔查埋呢d市民已經係比左機會, 仲要唔廢得呢d醫生紙?

引用:
原帖由 kuuga001 於 2022-10-4 14:33 發表
咩流感試過令香港一波死過萬人?咁輕症狀希望你屋企人多中幾次。
死亡的統計方法其實係有問題,無論死者有咩病,只要佢有驗出病毒一律歸咎佢因新冠而死
根本荒謬絕倫

事實就係99%的人確診完幾日就好返,然後爲了保護少數人而不斷約束,限制,妨礙其他99%人,完全唔公平

引用:
原帖由 101708858 於 2022-10-4 14:37 發表

死亡的統計方法其實係有問題,無論死者有咩病,只要佢有驗出病毒一律歸咎佢因新冠而死
根本荒謬絕倫

事實就係99%的人確診完幾日就好返,然後爲了保護少數人而不斷約束,限制,妨礙其他99%人,完全唔公平
你估真係為保護市民咩,為左做靚條數通關啫

劣師見依兩萬個傻仔啲錢咁容易搵,想呃9班傻仔去打官司

引用:
原帖由 x747x 於 2022-10-4 12:29 發表
原來江玉歡就係漢奸臥底,真好,發現到!
咪係囉,係有法律依據既就講清楚嘛,引起誤會就無謂啦.Anyway,理據唔俾1味扣人帽子除咗話俾人知其無能之外仲有咩呢?莫名其妙

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-10-4 12:24 發表
呢個議員簡直白痴低能唔適合做議員 ! 政府的合理懷疑根本係常識問題 ! 點可能有醫生對每個診症需要免針紙病人的診斷時間可以咁快 ?!
明顯就係亂開免針紙啦仲需要什麼証據 ?!  等於有人同你講佢跑得快過汽車你會唔會叫佢表演吓先信佢 ?! 睇佢表演都浪費時間啦 !

一直關注本港防疫措施和政策的選委界立法會議員江玉歡,今日(4日)再在社交網站撰文,質疑政府 ...
而家政府做野, 無須理由

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]