• 瀏覽: 9,964
  • 回覆: 52
即係唉瘋有監視住一舉一動,黃人又會唔會話有洩露個資呢 ? 

引用:
原帖由 假如白滑的獅子 於 2022-10-4 11:05 發表

如果大意手機跌落地面,會唔會誤判車禍而自動報警?
到時差佬賬單來收浪費警力錢, 唔知會唔會破產呢

手術成功, 病人死亡。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-4 09:21 發表
美國內布拉斯加州首府林肯市(Lincoln)發生嚴重車禍,車上5男1女全部喪生,死者均為20多歲的年輕人。警方表示車禍原因尚在調查。車上1名乘客的iPhone手機偵測到猛烈撞擊後,自動撥出報案電話,因此讓救援人員收到了信息。

事發於美國當地時間2日凌晨2時許,警方接報趕到現場時,發現涉事的黑色本田汽車已經撞向大樹,車上有5男1女,其中5名男子當場宣告死亡,24歲女傷者傷勢危殆,據報當時已有生命危 ...
iPhone 建工喇,android 幾時有呢個功能?

引用:
原帖由 夜來人 於 2022-10-4 10:06 發表
袋住電話搞野會唔會自動報警?😂
嗰個功能叫自動報寸。

d. iPhone 救得返 但主人死洒

RIP

當年太子地鐵站內 艾瘋有冇自動撥號俾警察

偷情時會自功通知另一半時會如何?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-10-4 09:21 發表
美國內布拉斯加州首府林肯市(Lincoln)發生嚴重車禍,車上5男1女全部喪生,死者均為20多歲的年輕人。警方表示車禍原因尚在調查。車上1名乘客的iPhone手機偵測到猛烈撞擊後,自動撥出報案電話,因此讓救援人員收到了信息。

事發於美國當地時間2日凌晨2時許,警方接報趕到現場時,發現涉事的黑色本田汽車已經撞向大樹,車上有5男1女,其中5名男子當場宣告死亡,24歲女傷者傷勢危殆,據報當時已有生命危 ...
手術成功,病人死咗

報告:報警任務已經完成,不過全部人都身亡

引用:
原帖由 thunderpig 於 2022-10-4 11:04 發表

要好激烈先得😅😅
肥婆坐蓮可能效果勁啲

引用:
原帖由 夜來人 於 2022-10-4 14:03 發表

肥婆坐蓮可能效果勁啲
一樣係執屍警報功能🤣🤣

引用:
原帖由 你假誠 於 2022-10-4 11:45 發表
d. iPhone 救得返 但主人死洒
手術好成功,病人死咗

引用:
原帖由 jack2015 於 2022-10-4 13:54 發表
報告:報警任務已經完成,不過全部人都身亡
剛好去收AB__D

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]