• 瀏覽: 73,376
  • 回覆: 417
  • 追帖: 1
+25
點解唔連戲?  就快Halloween又可以戴住眼罩口罩岀黎呃糖食。

引用:
原帖由 michael2345 於 2022-10-4 08:49 發表
換個角度睇, 佢是什麼?

是幫助香港, 還是害了香港?

幫左香港,仲有黃之鋒,周庭,深圳聰,所有泛民等。如果無佢哋幫手推動國安法。我諗依家立法會仲日日玩拉布,每逢大時大節就週圍搞遊行,又會日日搞眾籌。依家無晒哩d,間接幫黃人慳唔少,政府又派消費卷,黃人發覺原來留港賴共越賴越香。

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-10-4 09:00 發表
點解壞人可以移居加國咁好.........
有錢~

袋左幾百萬著草唔出得黎對質。班撐佢既傻仔就係赤柱

引用:
原帖由 dueduefing 於 2022-10-4 08:47 發表
果場戲拍得好
返來香港做演員啦
我就覺得佢無咩發揮,衰過你有咩順豐件要收既騙案!只係智將先會中計!條新片又唔見樣,可能只係騙案2.0

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2022-10-4 08:28 發表
【明報專訊】2019年反修例運動期間喺尖沙嘴警署外被射傷眼球嘅女仔「K」,去年底已經移居加拿大。近日有自稱係「K」嘅人喺網上上載短片講自己生活狀況,仲叫大家以後可以叫番佢真名Karla,希望大家重新認識佢。短片主要喺影住Karla放狗,未見佢真人出鏡,旁白就話佢喺加拿大試過做唔同工作,最後決定做番本行,即係獸醫護士。佢話加拿大啲狗比香港嘅大隻好多,仲好大力,搞到佢搬唔郁。佢話生活大致已安頓好,一星 ...
呢個仆街女,累多少人因牠犯罪?而家一個華麗轉身移民加拿大,亦必有報應跟身。 。。

咁容易走

嘩, 條1對爆眼事件隻字不提, 重話生活好好, 甘點和黑醫護交代呀.

做乜走呀?當日唔係好理直氣壯告警方咩?

咁咪好囉

死爆眼曱甴

黃L偶像

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-10-4 09:25 發表

呢個仆街女,累多少人因牠犯罪?而家一個華麗轉身移民加拿大,亦必有報應跟身。 。。
無錯, 叫坐緊監啲黑暴手足如何自處

人哋有正式員工待遇,其他啲儍Kai 成日以為系正式員工,點知個個都打緊黑工。

當日嗰班醫生👨‍⚕️護士👩‍⚕️全部都係共犯🙇‍♂️🙇‍♀️

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]