• 瀏覽: 17,331
  • 回覆: 38
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-4 22:41 發表

哈哈哈哈
美國待同意威脅恐嚇人權高專
必須要寫出符合美國要求的報告
大家都有明白
高專都不敢連任了
聯合國一人集團?美國喺聯合國影響力低過中國喎!唔夠阿非拉票喎!

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-4 21:54 發表

你真可笑
烏東的俄族人
是烏克蘭人的一部人
只是因為是俄族
烏克蘭族就要滅絕別人!!??
你就廢你地支持分離主議就廢。支持分離就要打,理得咩協議

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-5 01:19 發表

我哪裡支持分離主義了
我只是說
誰違反 明斯克協議!!
導致對烏東的種族滅絕
最後烏東俄族人不得不尋求同民族的另一個國家的保護!?

我是要你找原因
為什麼8年前談好的兩次協議
誰違反了
導致現在的惡果!??
唔理主權國做乜,有乜協議分離就要打,你支持一個主權國家,小數人就可以分離國土,你支持仲唔認係曱甴

希望俄羅斯快啲消滅呢個邪惡國家同佢老闆

真相大白

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-5 01:19 發表

我哪裡支持分離主義了
我只是說
誰違反 明斯克協議!!
導致對烏東的種族滅絕
最後烏東俄族人不得不尋求同民族的另一個國家的保護!?

我是要你找原因
為什麼8年前談好的兩次協議
誰違反了
導致現在的惡果!??
佢根本响到東拉西扯。。。
烏克蘭納粹政權係用軍事力量去排俄,與中國明顯唔同,
烏納粹政府,非文明嘅方法解決問題,分離係唯一出路。

引用:
原帖由 motivate 於 2022-10-4 01:54 發表
Russia-Ukraine War: Ex-French Soldier Accuses Kyiv Of War Crimes; 'I Was Shocked...'
A volunteer and a former French soldier, Adrien Boke, said Ukraine's forces are conducting "crimes" that are compl ...
的人相信老美,人類好快滅亡。

引用:
原帖由 勇猛遠遠的老虎 於 2022-10-4 21:24 發表

聯合國最近關於新疆維吾爾族人權報告,你又出來說句話!
新聞話被否決(被回教國家否決)

全烏雞人民攞命陪演員司機做戲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]