• 瀏覽: 3,811
  • 回覆: 25
港鐵接連兩日發生信號故障,其中屯馬線今早上班繁忙時間的事故令列車服務延誤約1小時;昨晚深夜發生的將軍澳線事故,往來調景嶺至寶琳及康城...

聞屎黨,零成本刷存在感

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2376904/即時-港聞-港鐵兩日兩次信號故障-民主黨促調查檢討應變

係喎,民主黨10月1日冇搞遊行咩

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-10-3 22:49 發表
係喎。冇真普選咩。冇結束一黨專政咩

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-10-3 22:25 發表
港鐵接連兩日發生信號故障,其中屯馬線今早上班繁忙時間的事故令列車服務延誤約1小時;昨晚深夜發生的將軍澳線事故,往來調景嶺至寶琳及康城...

坐過歐美地鐵,你就知香港地鐵係幾高水準

黃人都唔搭港鐵,民主黨爭取啲乜?

幾乎唔記得有聞煮黨嘅存在

引用:
原帖由 WakeUp77 於 2022-10-3 22:53 發表

係喎。冇真普選咩。冇結束一黨專政咩
已改為向政權獻媚表忠,爭取存在空間

引用:
原帖由 sylm01 於 2022-10-3 22:49 發表
咁搵少好多架喎!

民主黨已經係歷史陳跡啦,仲有人記得佢咩?  仲喺度阿之阿左,快啲收皮啦。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-10-3 23:03 發表

已改為向政權獻媚表忠,爭取存在空間
囉港共政權消費卷哈哈哈

差啲唔記得香港仲有個白鴿黨

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2022-10-3 22:57 發表
黃人都唔搭港鐵,民主黨爭取啲乜?
師兄,咁講太直接啦!咁樣人哋好難兜。

白鴿黨咁得閒自己去查就可以

乜聞屎黨仲未收皮架咩

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2022-10-3 22:25 發表

又話唔搭港鐵
咁關心港鐵做乜?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]