• 瀏覽: 39,897
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
+9
用得核武都會全世界一鑊熟。你估仲係幾十年前二戰偷偷地掟兩粒核彈去日本本土

最想核戰係你鹵味,戰場係歐洲,自己坐收愚人之利,但係現實冇咁理想,如果發生核戰,一定拖你鹵味落水

咩事呢排一隻二隻爬哂出黎
Liz... 係咪都係...
https://www.youtube.com/watch?v=Cigr7b1B1cg

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-3 21:48 發表
呵呵呵!前局長,邊個授權你發聲呀,現任局長都未出聲,幾時輪到你呀
胡石進都未出聲!

引用:
原帖由 奶露神街 於 3-10-2022 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

摧毀講就得,掉個核彈去你到,睇下邊個催毀邊個?最多咪同歸於盡

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

屌,講呢d。
北韓,阿富汗都搞唔掂......

😂😂😂

引用:
原帖由 水上飄浮的羽毛 於 3-10-2022 21:51 發表
注意係前局長 ,
隨時可以唔認數,
美軍敢唔敢向俄軍開火,
到時至知。
現任嘅都未出聲,通常叫前任放下風試水溫

樓主講得啱, 無論我羅斯烏克蘭 呢一個戰禍, 定還是台灣, 無論點樣處理, 受害嘅係烏克蘭, 另外無論台灣點樣決擇,( 除非正式承認台灣自己本身喺中國嘅, 正式回歸), 如果唔係呢兩個永遠做咗國個問題嘅磨心, 下場悲慘, 苦嘅係人民害嘅係全世界, 其實可唔可以好好地坐低傾, 唔啱傾到啱
坐低食啲嘢飲啲嘢, 其實而家全世界 都因為疫情加埋天災, 全世界都民不聊生, 全世界都經濟疲弱, 點解要繼續興兵打仗呢, 咁唔係徒添痛楚咩, 何不好好坐低慢慢傾, 至於點樣替造一個坐低慢慢傾去邊度搵一個世界嘅和事佬, 各國派出去以和嘅人物係點嘅呢,   

我自己忽發奇想, 我係嚟自香港嘅中國人, 如果係呢個戰士上面搵一個傾和談嘅和事老, 不妨搵一個庚辰日生嘅人,( 官員) 傾和談容易水到渠成, 就算我國去傾台灣問題, 希望正式統人, 人選都一樣係咁揀。 而家需要佢哋靜落嚟好好地傾, 再增持落去甚至開戰, 其實對全世界任何一方一啲好處都冇, 只有大家攬住一齊死, 何必呢, 其實全部都要下台階, 點樣可以塑造和談, 大家團結一起首先對抗疫情同全球經濟衰弱化, 國與國之間要爭鬥將來先啦, 而家冇條件繼續

引用:
原帖由 95折 於 2022-10-3 21:56 發表
老尾再吹大D都無問題, 反正仆街俄狗邊夠膽射核彈
普京仲有幾日70歲,餘日無多,你認為佢吾敢咩,失敗消滅吾到美國就開槍自殺死就得,但如果成功射到十支八支核彈去老美就慘了,普京絕對有本錢玩,老美驚d羅

俄國用核武即是老尾玩大了,尾角怎會唔驚!

點都好,普京是我心中的真的漢子。

講銀到老尾自己堅天下無敵、 餓鬼打烏龜咪又一鑊粥 老尾又有幾勁?

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表

個前局長有權既咩?

俄有粒沙皇核彈邊個想試?

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-10-3 23:21 發表
樓主講得啱, 無論我羅斯烏克蘭 呢一個戰禍, 定還是台灣, 無論點樣處理, 受害嘅係烏克蘭, 另外無論台灣點樣決擇,( 除非正式承認台灣自己本身喺中國嘅, 正式回歸), 如果唔係呢兩個永遠做咗國個問題嘅磨心, 下場悲慘, 苦嘅係人民害嘅係全世界, 其實可唔可以好好地坐低傾, 唔啱傾到啱
...
魁罡煞星講數多數血流成河

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]