• 瀏覽: 39,971
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 @海東青 於 2022-10-3 23:30 發表

魁罡煞星講數多數血流成河
英女皇都係庚辰日柱 出世嘅人, 佢在世嘅時候英國有冇血流成河呢

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-10-3 23:32 發表

英女皇都係庚辰日柱 出世嘅人, 佢在世嘅時候英國有冇血流成河呢
其他地方屍橫遍野

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-10-3 23:33 發表

其他地方屍橫遍野
好似親善大使議和唔會, 呢一日嘅人可以擔此重任 仲要必定係男人, 剛陽之氣, 震懾戰禍, 將戰爭變成和平

俄軍如果射核彈一定預埋美國本土

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-3 21:48 發表
呵呵呵!前局長,邊個授權你發聲呀,現任局長都未出聲,幾時輪到你呀
日本仔話:如果再嘈,我出高達

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-10-3 23:34 發表

好似親善大使議和唔會, 呢一日嘅人可以擔此重任
去印度西非南非問下人啦,或者回家看看書吧…

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-10-3 23:36 發表

命理五行風水我一概不適, 但係我有預感一定要以和, 而且一定要搵一個咁嘅親善大使去衣和

引用:
原帖由 @海東青 於 2022-10-3 23:36 發表

你唔需要同我爭論我乜嘢都唔識呢個只係我自己嘅感受

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-3 21:48 發表
呵呵呵!前局長,邊個授權你發聲呀,現任局長都未出聲,幾時輪到你呀
老美慣用技倆,由不在位前官員或議員,發表不負責任言論,給文宣打飛機之用

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

如果普京支核導彈唔係射烏克蘭而係射美國呢?

人唔笑狗都…

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

狗奴才及其家熟都要從地球消失,中國能會獨善其身🤭

引用:
原帖由 宇宙秘密 於 2022-10-3 22:32 發表

我淨係知俄佬真係會被消滅前,普京必定射幾十甚至百枝核彈到美國。。。。
要大攬炒, 俄羅斯有6000件核武, 第一round 應會上千枝. 美國每個洲都要有份. 平均一個洲只得20枝.

CIA狗嚟啫,亂咁吠唔通要理佢啊?

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-10-3 23:38 發表

命理五行風水我一概不適, 但係我有預感一定要以和, 而且一定要搵一個咁嘅親善大使去衣和
其實阿婆係比普京嚇死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]