• 瀏覽: 40,034
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
+9
既然咁大口氣, 至少講埋: "係呀, 兩條輸氣管係我地炸既, 吹咩?". 咁先夠霸氣丫馬.

講, 美狗有邊次唔係凶狠?

有冇未來ClA局長話冇件咁事,污黑爛佢死佢事。

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

咁歐洲各國就仆硬街,普京講過,邊個國家親自郁手,就送過核彈去佢地個首都,距離咁近,避無可避

老美成日將D戰場放係別國,老美試吓攻擊俄佬,即時戰場搬到美國。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-10-3 21:48 發表
呵呵呵!前局長,邊個授權你發聲呀,現任局長都未出聲,幾時輪到你呀
老尾借佢把口姐,反正“前官員”講又唔僽現任講

引用:
原帖由 水上飄浮的羽毛 於 2022-10-3 21:51 發表
注意係前局長 ,
隨時可以唔認數,
美軍敢唔敢向俄軍開火,
到時至知。
而且美軍係唔受CIA 管.
CIA 係好似東廠既機構黎.

引用:
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

為什麼現任局長不訪問,走去訪問個過氣局長。

引用:
原帖由 95折 於 2022-10-3 21:56 發表
老尾再吹大D都無問題, 反正仆街俄狗邊夠膽射核彈
我淨係知俄佬真係會被消滅前,普京必定射幾十甚至百枝核彈到美國。。。。

引用:

想睇美國亡國

一個俄羅斯足以打贏晒北約同美國,好想睇到美國同北約亡國

我地特首未表態 小老美嘈乜

歐洲亦必定滅亡

吹水

前局長,你話乜9都得啦。
前總統都係當你9up

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]