• 瀏覽: 39,886
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

即係一句到尾,美國唔敢郁俄羅斯,
祇敢郁烏鼠。

大家鬥吹
普京又話會保護新加入果4個地區依家一樣比烏軍反攻緊

打核戰一定是好精彩...........
好想睇但又怕

但俄羅斯一樣可以射爆美國本土

老尾真係唯恐世界不亂

老美一定要學下我國講得出做得到

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-10-3 22:02 發表
真係白痴廢柴!!! 現在還不給普京下台階!!!核戰一觸即發!!! 照道理普京應該是最憎恨尾蟈!!!比歐洲更甚!!!
點可能有下台階,美國就係要迫俄佬出核彈,然後就發動戰爭

點解俄羅斯用核武一定係烏克蘭? 唔可以其他國家?

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2022-10-3 22:49 發表
打核戰一定是好精彩...........
好想睇但又怕
睇完核戰就大家一齊上天堂,你以為你自己可以置身事外

引用:
原帖由 ww4565555 於 2022-10-3 22:32 發表

為什麼現任局長不訪問,走去訪問個過氣局長。
當然係因為前局長講嘢唔算數嘛,擺明呢啲就係文宣啦。
如果現任嘅講,咁就等同向俄羅斯宣戰啫,美國點會咁蠢同俄羅斯一齊兩敗俱傷呀。

美俄都係蛇鼠一窩,俄羅斯都侵佔中國好多土地,係打就快啲,最好一齊滅亡,唔好危害中國人,希望共慘黨可以強硬啲唔好繼續鵪鶉淨係識抗議反對

人渣美國佬挑起的戰爭,
最好自己承擔返被懲罰..

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-10-3 22:07 發表

夜行吹口哨
吹水唔好當真

所以美國願意付出乜野?
空口講白話有撚用?
前局長以為今時今日既美國仲係四五十年前果個?以為自己套核戰計劃仲用得?
敢用核彈射俄羅斯既總統,背後身中二十槍自殺都似

美:倘俄用核武,雖遠必諸!莫謂言之不預也!大家拭目以待!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]