• 瀏覽: 40,024
  • 回覆: 298
  • 追帖: 1
+9
前局長?
現任局長可能出來話唔係喎

明居正教授非常精劈的分析。

https://www.youtube.com/watch?v=KMcBJV9z2i0

普京一早講咗, 如果地球無咗俄羅斯, 地球也沒有存在價值!

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

搵把口去吹毀😁

引用:
原帖由 stocky1010 於 2022-10-4 17:21 發表

老美是售賣武器起家,別國有仗打先有生意做,全球冇戰爭,老美就。食屎
自已google下今時今日你所講既"賣武器"佔美國gdp幾多先啦
係到尻up唔洗本

標題摧毀改為攪炒更適合

CIA前局長此番話是說給KGB前局長聽的嗎?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2022-10-3 21:52 發表
咁老美應該都可以試到高超音導彈嘅威力
得,蘇聯就唔使丟失咁多新土地啦on9

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-10-5 17:38 發表

得,蘇聯就唔使丟失咁多新土地啦on9
當年有高超音速咩??

引用:
原帖由 kihim2004 於 2022-10-5 17:28 發表

自已google下今時今日你所講既"賣武器"佔美國gdp幾多先啦
係到尻up唔洗本
傻仔,老美賣幾多武器,點會比你知道。去暗網睇一睇,google 傻佬

引用:
原帖由 siutatbo 於 2022-10-5 18:10 發表

當年有高超音速咩??
所有彈道導彈都達音速18倍,超高超音速玩弄文字把戲啫

信你條鐵咩,伊朗都唔敢打呀你,紙老虎

引用:
原帖由 奶露神街 於 2022-10-3 21:42 發表
俄烏戰事引發核戰陰霾,美國中央情報局(CIA)前局長彼得雷烏斯周日(2日)受訪時警告,若然俄羅斯總統普京對烏克蘭使用核武,美方及其盟友將會摧毀在烏俄軍及軍備。

呢D 根本就係吹水文...
到核戰果刻...己經世界末日啦...

好大的官威呀

不過講清楚先,究竟係北約還是美國摧毀俄軍,如果係前者就必定引發第三次世界大戰,後者就將俄烏戰爭改名俄美烏戰爭,歐盟各國不會參戰也不會搶美軍功勞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]