• 瀏覽: 50,799
  • 回覆: 272
+7
引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-3 18:48 發表

黃甴顧好自己先啦,又話自己係英國人,返到祖國英國變左做難民

https://www.youtube.com/watch?v=vhY65jSbMR0&t=266s
向貧民區住真係祝佢幸運😌

人身獸面

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-10-3 18:40 發表
英國各大城市爆發多年未見抗議通脹的大型示威,全國政協副主席、前特首梁振英在

黃人曱甴應該攞齊 ...
算吧啦689

水人地送自己子女去南山讀書

自己仔女全部外國留學

垃圾到一個點

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2022-10-4 01:31 發表

唔係唔睇,係睇唔明呀!
唯有睇番香港報導英國既新聞

你有你示威,我有我籌款

香港手足,捐左錢未??

引用:
原帖由 半夜硬硬的樹根 於 2022-10-4 11:16 發表

向貧民區住真係祝佢幸運😌
有西式民主自由 人權 選票想唔幸福都難

引用:
原帖由 montejo 於 2022-10-3 18:43 發表

去了英國不看英國新聞,老是關注香港!
都話係井底之蛙咯,只睇自己個井

引用:
原帖由 Puke007 於 2022-10-3 18:48 發表
吾係諷刺,系on99, 吾鍾意咪走咯'走左就吾好把香港掛系口邊,記住佢哋身份系Bnoer  應該關心多啲英國本土。
咪就係,唔好一啲貢獻都冇,而家英國無直選首相同國皇,同初心差好遠,一定要係英國搞三罷,搞裝修,爭取到為止!

引用:
原帖由 Cepa 於 2022-10-3 20:05 發表
真係唔明為何國家級領導人,日日都咁空閒去關心其他國家居民的情況?
美國拜山大總統都喺咁喎 

戰鬥格

引用:
原帖由 wize 於 2022-10-4 00:01 發表

所以只有泛民代表香港人,建制只代表啲狗?
點解依家已經全數建制佢哋唔爭取?
當日就係泛民及反對派推返一人一票選舉香港特首政改!加上2019年所有香港人都見到泛民及反對派議員極力支技恐怖份子破壞香港, 而建制派嘅不作為亦令到正常嘅香港人非常失望. 所以香港人根本未到時候享有一人一票選舉.

住响蘇格蘭的黃絲曱甴好應該支持蘇格蘭獨立

愚昧是硬傷,害蟲到哪裏都是害蟲,
牠們根本沒有了解,自己不過只是保皇的(英皇)傀儡。
從香港到英國,一直都沒有思考與靈魂。

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 3-10-2022 19:02 發表
的確是離地,一邊廂我們都是英國人(一定要融入英國),但是"不"參加英國大示威,另一邊廂,係咁戀棧暴政、獨裁 香港.............。精神分裂,兼想舔兩邊,同佢哋口中藍人,有乜分別!
爭取在盧旺達建國。☝🏻🤣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]