• 瀏覽: 50,732
  • 回覆: 272
+7
英國各大城市爆發多年未見抗議通脹的大型示威,全國政協副主席、前特首梁振英在

黃人曱甴應該攞齊架生上街爭取獨立建立香港國,縮係度搞乜卵政治清談集會眾籌乞討生活費

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1876917/即時-港聞-居英港人搞清談聚會-梁振英質疑漠視英國示威-是不是很離地諷刺

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-10-3 18:40 發表
英國各大城市爆發多年未見抗議通脹的大型示威,全國政協副主席、前特首梁振英在

黃人曱甴應該攞齊 ...
去了英國不看英國新聞,老是關注香港!

英國警察同軍隊即刻用槍射晒你班仆街bnoer

提示: 違規內容已被屏蔽
吾係諷刺,系on99, 吾鍾意咪走咯'走左就吾好把香港掛系口邊,記住佢哋身份系Bnoer  應該關心多啲英國本土。

引用:
原帖由 Puke007 於 2022-10-3 18:48 發表
吾係諷刺,系on99, 吾鍾意咪走咯'走左就吾好把香港掛系口邊,記住佢哋身份系Binet,應該關心多啲英國本土。
黃甴係香港就話自己係英國人,返到祖國英國俾白人打就話自己係香港人

https://www.facebook.com/po.lucky.520/videos/357860999050968

引用:
原帖由 禁言又點 於 2022-10-3 18:52 發表

黃甴係香港就話自己係英國人,返到祖國英國俾白人打就話自己係香港人

https://www.facebook.com/po.lucky.520/videos/357860999050968
人在異鄉,香港人咪中國人咯。最後又咪認自己係中國人。

的確是離地,一邊廂我們都是英國人(一定要融入英國),但是"不"參加英國大示威,另一邊廂,係咁戀棧暴政、獨裁 香港.............。精神分裂,兼想舔兩邊,同佢哋口中藍人,有乜分別!

附件

英國人.jpg(18.93 KB)

班曱甴響英國係冇法搞香港國, 因為唔駛熄冷氣就會亡國.........根本周圍都冇冷氣.

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-10-3 18:40 發表

黃人曱甴應該攞齊 ...
咁,是否建議香港人可得回示威權?

引用:
原帖由 愚人之石 於 2022-10-3 19:09 發表

咁,是否建議香港人可得回示威權?
我都唔係好明梁生想表達乜
有示威唔一定要參與架喎

不如諗下
梁生試下係英國指示亂射催淚彈
同派侏羅紀部隊出黎
睇下會唔會被人屌到反艇???
一句顏色革命甩到身?

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2022-10-3 19:02 發表
的確是離地,一邊廂我們都是英國人(一定要融入英國),但是"不"參加英國大示威,另一邊廂,係咁戀棧暴政、獨裁 香港.............。精神分裂,兼想舔兩邊,同佢哋口中藍人,有乜分別!
曱甴就是無腦

呢 d 咪叫多元化兼民主自由囉
唔通學香港咁乜都話國安法咩

引用:
原帖由 .愛心大使 於 2022-10-3 19:32 發表
呢 d 咪叫多元化兼民主自由囉
唔通學香港咁乜都話國安法咩
係囉,黃甴係英國試分裂一下倫敦,大叫倫敦要脫離英國管治睇下英國政府會唔會用國安法對付佢地

不過有d應該唔會,因為未正式入到藉,只係俾英國政府踢走

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]