• 瀏覽: 47,810
  • 回覆: 195
+2
執輸行頭,慘過敗家

引用:
原帖由 marlborobblove 於 2022-10-3 18:04 發表
而家警察冶港乜都唔識做
上頭未落order 

引用:
原帖由 nikon3230 於 2022-10-3 18:14 發表
好快會有新消息。

大陸方面,照推斷,也會快改防疫政策。

講過好多次,11月或之前,應有變化,在0+3落實前,我已講過。
應該改為O+21,未清到O。廣東省政府會賴落嚟

引用:
原帖由 alanchu 於 2022-10-3 18:20 發表
香討小紛紅又一地玻璃心呀 🤣
翻牆小粉紅呢

多國支持大麻合法化,香港使唔使跟???
日本有風俗店,香港可唔可以開番幾間。
日本AV,香港能AV否。。。?
仲要跟隨歐美,四仔喺四
最多我發掘多D高質素人啦。

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2022-10-3 16:47 發表
政府早前宣布,海外及台灣來港者人境檢疫由「3+4」改為「0+3」。實政圓桌立法會議員田北辰今日(3日)在電台節目指,「0+0」勢在必行,又指政府最

...
檢測最浪費錢同時間,而且冇乜用!

傻仔以為好多外國人來。

田二五

不過0+0 再加取消埋口罩令先吸引到旅客來港。

引用:
原帖由 st105 於 2022-10-3 19:10 發表
田二五

不過0+0 再加取消埋口罩令先吸引到旅客來港。
我覺得口罩令快會有改變。

快意思是3個月內。

引用:
原帖由 LWCW 於 2022-10-3 18:54 發表

應該改為O+21,未清到O。廣東省政府會賴落嚟
反而又想收緊到28+14
徹底清零後全面行內地法

撤銷口罩令啦,早幾日有外國人到港,在的士除口罩,同的士佬爭拗,的士佬被打,警方唔告遊客放人,咁香港人唔戴口罩都得啦,討好遊客重罰本地人,法律面前人人平等嗎?外國好多已經不用戴口罩,到香港會唔習慣,所以既然如此,口罩令撤銷,至於中國大陸生活在另一個平行時空,已經冇法溝通。

引用:
原帖由 Sunny20@8 於 2022-10-3 19:17 發表

反而又想收緊到28+14
徹底清零後全面行內地法
你去另外一個生活啦,你得罪咗絕大部分香港人。

引用:
原帖由 Sailing_ship 於 2022-10-3 17:42 發表
商家們覺得咁樣發到達,大家吾好阻他們啦
希望佢地第二時,疫情升溫
政府出更嚴謹的社交距離措施/市民自己呢埋
吾好又出來喊苦喊忽
營商環境會明朗d。
就算消息係真,都要幾個月時間先見效。

😅😅😅

根本心態應該學泰國政府咁,宣布新冠已經變成普通感冒,咁就解決一切法律問題,再也不必防疫,香港不能再折騰。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2022-10-3 19:21 發表

你去另外一個生活啦,你得罪咗絕大部分香港人。
佢應該不是住香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]