• 瀏覽: 12,561
  • 回覆: 120
+10
引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 21:40 發表

同一個上帝就得啦!
三一論主張:聖父、聖子、聖神,儍的嗎?老豆系你,老母系你'自凟有bb? 同-本聖經吾-定同-個神。只係呢類宗教缺-種權限,質疑你的神質疑你的神。

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 15:55 發表
一切以教宗指示為準, 旁人不得駁嘴。
你以為仲係神權時代?

美國炸伊拉克敍利搶石油果陣又唔見佢講野嘅

美國教會都係用黎控制民心

白皮耶L又在刷存在!拜託,憑佢?

教中,向冬正教地盤範圍講野,講比邊個聽呀?

俄羅斯信東正教,和天主教不咬弦。

教宗,宗教盡在腳下。當兩件野係同一點兩件野好明顯係埋一齊。香港既宗教有好幾種彿教道教孔子儒家,今日居然係埋一齊撐宗教石F掣,真難得唔係天主教既高度(你見到天主教係雲上面就得伊斯蘭都係雲上面),都低過教堂地面(佢地出盡力去阻止內戰石F掣),萬象高樓從地起嘛。歷史。

唔知之前佢係伊拉克,阿富汗同敍利亞出左幾多次聲?

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-10-3 15:50 發表
教宗也能叫美國停止在全世界搞風搞雨嗎?
👍👍😂

停佐好耐,依家係烏入侵俄。

引用:
原帖由 LT3648 於 2022-10-3 15:02 發表
【Now新聞台】教宗方濟各要求俄羅斯總統普京在烏克蘭停戰。

教宗叫普京停戰卻沒有交代細節是不足夠的, 不如簡簡單單叫普京向烏克蘭無條件投降仲好。:s ...
點解方濟各唔要求美國唔好送武器去戰場?收左美金?

引用:
原帖由 海灣懷舊的留言 於 2022-10-4 08:00 發表
美國炸伊拉克敍利搶石油果陣又唔見佢講野嘅
NIK兄:過去的事就別要再提

轉過頭又可以講

聯合國合法授權美國入侵伊拉克

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]