• 瀏覽: 8,806
  • 回覆: 67
+2
引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-10-3 15:07 發表
有安心有口罩
冇遊客來
咁煩點解唔去其他地方
無呢d都唔會嚟港紙跟美元掛鈎…外國貨幣咁平有咩誘因嚟香港玩唔去其它國家玩

取消埋疫苗通行証!要打嘅已經打左,唔打嘅亦唔打算打。繼續落去仲有咩意思?當初目標是7成接種率,現在已達到有餘。如果說好多長者未接種,咁即係承認疫苗通行証無法令長者打針。應該腦其他方法。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-3 16:48 發表

你信港共的真正目的係為左D老野 ?
其實當然目的係唔想做死醫院啲人。

引用:
原帖由 小魚電腦公司 於 2022-10-3 16:51 發表

梗係唔係啦 .

無限逼針, 只係將政苦的無能, 企圖轉嫁比巿民.
完全同意。😠

引用:
原帖由 公你贏,字我輸 於 2022-10-3 14:30 發表
取消安心出行咁大陸點知你去過邊
安心出行,大把地方冇監管,自入自出冇人理,出入時間可以自行輸入,乜你認為可以知你去過邊?

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-10-3 14:36 發表
個安心出行搞咁多嘢如果宜家打算停用,嘥唔嘥啲呀!
其實安心出行而家有咩用

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-10-3 14:41 發表
何栢良係咪抗疫專家顧問團成員??
好像無份

六位專家顧問團成員,包括許樹昌教授、孔繁毅教授、劉澤星教授、劉宇隆教授、梁卓偉教授和袁國勇教授。

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2022-10-3 16:43 發表
取消埋疫苗通行証!要打嘅已經打左,唔打嘅亦唔打算打。繼續落去仲有咩意思?當初目標是7成接種率,現在已達到有餘。如果說好多長者未接種,咁即係承認疫苗通行証無法令長者打針。應該腦其他方法。
如果打完即派超市禮券,  應該會有好多阿婆阿伯仆倒去打

何栢良只不過係一條醫棍,佢以為自己柯栢文,變形金剛救地球。

香港有三多,政棍,神棍,醫護棍。

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2022-10-3 17:42 發表

好像無份

六位專家顧問團成員,包括許樹昌教授、孔繁毅教授、劉澤星教授、劉宇隆教授、梁卓偉教授和袁國勇教授。
所以咪成日係度刷存在感

安心出行同限聚令係政策唔係醫術,都栢文無權以磚家姿態發言

️不嬲都戇鳩嫁啦 同香討小粉紅一🐶😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]